Connery

PlayStation skærer næsten en tredjedel af PS Now-prisen og tilføjer vildere spiltitler

Klar på spil-abonnement til de kolde vinterdage?

Hvis du ikke lige fik fanget store spil såsom God of War eller måske har lyst til at bruge et par timers kørsel i GTA, så har PS Now nu fået disse titler og mange flere i deres bibliotek.

Og prikken over i'et?

Abonnementets månedlige pris er blevet nedjusteret, så det starter fra 80 kroner. 

Nyheden sker i forbindelse med PS Now og deres udvidelse til 19 territorier og derfor er der større efterspørgsel på nye titler - og nu er deres udvalg oppe på 800 forskelllige spil. 

"Efter PlayStation Nows udvidelse tidligere i år dækker vi nu mere end 70 procent af vores globale PS4-brugergruppe, hvilket gør det til det ideelle øjeblik at forny tjenesten med bedre priser og et stærkere udbud af indhold," siger Jim Ryan, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Sony Interactive Entertainment. 

Foruden store titler såsom God of War og GTA V, så bør også inFAMOUS Secon Son og Uncharted 4 nævnes, mens biblioteket byder på adskillige forskellige spilmuligheder - hvad enten du er til solo-gaming, eller lige mangler nogle små, sjove spil til at underholde børnene i efterårsferien!

Spilkartoteket bliver desuden udvidet hver måned med nye titler - både permanente titler og titler, som kun er tilgængelige i en begrænset periode. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce