Connery

PlayStation Plus ændrer på abonnementsplanerne

Et tydeligt modsvar til Xbox Game Pass

Sony har nu afsløret deres kort for en massiv omstrukturering af deres online add-on service i PlayStation økosystemet: PlayStation Plus rulles nu ud med tre nye abonnementspakker, mens gamestreaming-servicen PlayStation Now udgår. 

Den omfattende repositionering af PlayStation Plus-tilbuddet må uden tvivl ses som et modtræk til Microsofts enormt populære Xbox Game Pass, der giver Xbox-gamere adgang til et stort bibliotek af gratis spil under abonnement, inklusive alle konsollens first-party udgivelser fra udgivelsesdatoen.

Mens det nye PlayStation Now ikke er en-til-en sammenlignelig med Xbox Game Pass, er det ret tydeligt hvor PlayStation gerne vil bevæge sig hen med de nye abonnementpakker. 

Den nye strukturering af PlayStation Plus er delt op i tre forskellige udbud, hvor det der i dag hedder PlayStation Plus går ind som basis-pakken og skifter navn til PlayStation Plus Essential, den service kan man så vælge at bygge ovenpå ved at vælge enten PlayStation Plus Extra eller PlayStation Plus Premium, og hvad de indeholder, får du et overblik over her:

PlayStation Plus Essential
Grundpakken overtager fordelene som det eksisterende PlayStation Plus udbyder i dag: 
To gratis spil om måneden til download
Eksklusive PlayStation Plus rabatter
Cloud-saving
Adgang til Online Multiplayer

Prisen for Essential holdes på niveauet for den nuværende tjeneste, der hedder:
€8.99 monthly / €24.99 quarterly / €59.99 yearly.

PlayStation Plus Extra
Extra-medlemskabet giver de samme fordele som Essential, og tilføjer derudover et spilkatalog på op mod 400 af de 'mest fornøjelige PS4 og PS5 spil' - Biblioteket omfatter blockbuster hits fra PlayStation Studios og tredjeparts-udgivere.

€13.99 monthly / €39.99 quarterly / €99.99 yearly

PlayStation Plus Premium
Premium-laget har samme fordele som Essential og Ekstra, men tilføjer desuden et ekstra bibliotek på 340 spil, der er fordelt på streambare PS3-titler og et katalog med klassiske downloadbare spil fra PlayStation, PlayStation 2 og PSP. 
Desuden giver Premium også adgang til tidsbegrænsede testkørsler på udvalgte titler, så man har en mulighed for 'try before you buy'.

PlayStation Plus Premium har følgende priser:
€16.99 monthly / €49.99 quarterly / €119.99 yearly.

PlayStation fortæller at de har en plan om at alle markeder skal overgå til den nye abonnementsplan i løbet af første halvår 2022. 

Man fremhæver fra PlayStations side, at man som udgangspunkt ikke har planer om at tilbyde sine egne stortitler som en del af det gratis bibliotek fra udgivelsesdatoen, som man kender det fra Xbox, til gengæld har man planer om at inkludere titler som Death Stranding, God of War, Marvel's Spider-Man, Miles Morales, Mortal Kombat 11 og Returnal i Extra-laget allerede fra starten af. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce