Connery

PlayStation lancerer semi-transparent PS4 Pro i jubilæumsudgave

500 Million limited edition

Sony har nu solgt over 500 millioner PlayStation enheder verden over. Det er på tværs af alle konsoludgaverne, men ikke desto mindre et tal, som Sony er meget stolte af. 

Faktisk er de så galde for det, at de nu lancerer en Limited Edition PlayStation 4 Pro, der har fået navnet: 500 Million Limited Edition. 

Og den er sådan set fed nok. Den er udfærdiget i gennemsigtig blå plastik, og det betyder at man kan se ind i maskinens indre - det samme gælder i øvrigt for DualSchock 4 controlleren, PlayStation Camera og lydudstyret. 

Ud over at byde på en anderledes cool farvekombination, er konsollen også udstyret med et kobber-emblem der fortæller, hvilket nummer i det "begrænsede" oplag på 50.000 maskiner, den pågældende konsol har. Konsollen er ydermere bundlet med en gennemsigtig vertikal stand og 2TB harddisk.

ANNONCE

PlayStation fortæller fans, at de skal holde øje med et par konsoller, der har ekstra opmærksomhedskrævende serienumre: Nummer 09995 markerer den amerikanske lancering af den originale PlayStation (9. september 1995), 01115 markerer lanceringen af PS4 (15. november 2013) og 01013 markerer lanceringen af PS VR. Om disse konsoller indeholder ekstra lir afsløres ikke, men lad os håbe, når nu de vælger at fremhæve dem.

Konsollen lander på markedet den 24. august. Det samme gælder DualShock 4 controlleren, der også sælges seperat - hvis man bare vil have en lille smule af jubilæumsfornemmelsen. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt