Connery

PlayStation 5 er ekstra nedsat i en begrænset periode

Har du stadig ikke fået fingre i en PS5?

Opdateret 2024: PlayStation 5 priserne er for alvor kommet ned, og efter introduktionen af PlayStation 5 Slim, kan konsollen i øjeblikket anskaffes til 3.777 kroner hos Proshop

Noget tyder på, at PlayStation 5 tørken efterhånden er fortid, for priserne er ikke længere kunstigt pumpet op - og faktisk, må der nu være nok konsoller på lager, for der er netop skudt gang i en kampagne, som barbere yderligere af prisen på den populære konsol

I praksis betyder det, at at PS5 lige nu sælges til den laveste pris nogensinde hos danske forhandlere, og altså lige i underkanten af 3800 kroner. 

Proshop har skåret deres i forvejen pæne normalpris ned fra 4.348 kroner til 3.790 3.789 kroner - dog med begrænsningen 'maks. 1 stk pr. kunde'.

I forhold til fremtidssikringen, er det selvfølgelig værd at bemærke, at en længe rygtet PlayStation 5 pro/plus-model kunne være på trapperne, det er dog ikke bekræftet, og de seneste rygter lyder, at man allertidligst kan forvente en opgraderet PlayStation 5 ved udgangen af 2024. Det gør næppe den aktuelle PS5 billigere, for i sidste generation overtog den reviderede version blot den førstes plads i butikkerne. 

Hvis du er en af dem, der har ventet utålmodigt på, at PS5 kom ned i pris, er der altså et vindue på klem netop nu. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt