Connery

Playstation 4: Star Wars edition

The force is strong with this special edition

Okay, okay. Playstation skyder efterhånden en del forskellige special editions ud, men det er okay for de kommer alle i begrænsede oplag. 

Sådan er det også med den eksklusive Star Wars-konsol, der kommer i handlen lige op til jul, den 17. november. Konsollen blev afsløret på D23-konventionen i Anaheim (Disney, Star Wars, Marvel osv.), hvor det også blev afsløret, at den kommer med to forskellige bundles: En til de voksne, og en til de mere barnlige - En bundle med det lovende Star Wars Battlefront + Klassiske Star Wars-spil, og et bundle med Disney Infinity, og en eksklusiv figur: Boba Fett. 

Selve konsollen skriger Star Wars, med et kæmpe print af Darth Vaders fjæs, og en masse Star Wars logoer på siden, og endnu en gang, er controlleren en af de fedeste ting i special edition pakken: Farverne på knapperne er inspireret af knapperne på Vaders bryst, og touchpad'en er printet med gentagne Star Wars logoer, og er du gal den er cool!

Som sagt, konsollen rammer handlen den 17. november - Men man skal nok stå i kø, eller forudbestille, for at gøre sig forhåbninger om en.

ANNONCE
Star Wars Bundle
Del

Seneste nyt