Connery

Playstation 4 Releasedate + Gratis FIFA 14 til alle Xbox One pre-orders

...og andre nyheder fra Gamescom 2013

Europas største gaming-messe, Gamescom, går for alvor igang imorgen i Køln. Men allerede her i løbet af dagen og især her til aften, er det blevet afholdt nogle pressemøder der har kastet spændende nyheder af sig, og den mest interessante er den danske lanceringsato for Playstation 4.
ANNONCE
Playstation 4 Releasedate + Gratis FIFA 14 til alle Xbox One pre-orders

Playstation

Playstation 4 kan købes her i landet fra d. 29. november! Så er det ligesom sagt. Og da Microsoft i sidste uge meddelte at Xbox One blev udskudt i nogle regioner, deriblandt Danmark, betyder det at Sony altså tager førertrøjen på i første etape af konsolkrigen.

Playstation 4 får TWITCH, der gør det muligt for spillere at streame deres gameplay til andre interesserede, hvis det er noget man går op i. Det kan være med til at gøre konkurrencer en mere fast del af konsoluniverset, ligesom det er for PC-gamere.

5 nye titler er også kommet på banen til PS4, det drejer sig om: Rime, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun og Everybody's gone to the Rapture.

Desuden har Sony også annonceret at både PS Vita og PS3 bliver billigere i Europa, og de vejledende udsalgspriser bliver sat til 199€ for begge systemer.

Gran Turismo
Gran Turismo 6 udkommer den 6. december! Tjek traileren nednefor hvis du er i tvivl
ANNONCE
Playstation 4 Releasedate + Gratis FIFA 14 til alle Xbox One pre-orders

Xbox

Xbox One har en del at komme efter, efter lanceringen i Danmark og andre lande er blevet udskudt til 2014 - Vi har desværre ikke fået en ny dato endnu.
Og de prøver altså at gøre det godt igen: Alle forudbestilte ordrer til dato og fremad, vil indeholde FIFA14, så længe lager haves. Det er selvfølgelig et lille plaster på såret til de trofaste fans der allerede har bestilt deres nye konsol. Og hvis du er pjattet med FIFA Ultimate Team, og gamle fodboldlegender, er det kun på Xboxen du får legenderne med, til dit ultimative hold.

Derudover kommer Xbox One også i en anden sampaks-udgave: Xbox One Call of Duty: Ghosts - med ekslusivt Xbox One indhold.

Fighter Within
Der er også kommet nyt om flere eksklusive Xbox One titler, blandt andet Kinect spillet Fighter Within, der er et ..fightinggame. Men hæng på og tjek traileren, det ser sgu ret fedt ud!
ANNONCE
Multiplatformsspil
Der er også et par af de andre nyere spil der har haft tyvstart på deres nye trailere, tjek dem ud i det følgende stykke. OG Det superhypede spil Watch Dogs fra Ubisoft, er gået i samarbejde med Sony om at producere en spillefilm! (I må dog nøjes med sidste uges gameplay trailer, men det er nu også gode sager)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce