Connery

PlayStation 4 Pro: The Last of Us Part 2 Limited Edition

Another one!

Et af de sidste helt store PlayStation-eksklusive spil til den nuværende konsolgeneration lander den 19. juni. Spillet, der har været udsat i flere omgange er selvfølgelig The Last of Us Part 2

Det første The Last of Us landede i den sidste tid hvor PlayStation 3 var herskeren i Sonys lineup, og spillet blev gennemført rost, for at være ikke blot et fantastisk flot spil, der udnyttede konsollen til det maksimale, men også for at have en gennemført og velfortalt historie. 

Derfor er det ikke underligt, at PlayStation forsøger at cashe ind på franchisets store fanbase, ved at udgive en special-edition konsol, sammen med udgivelsen af efterfølgeren. 

ANNONCE
PlayStation 4 Pro The Last of Us Part 2 Edition - PlayStation 4 Pro: The Last of Us Part 2 Limited Edition PlayStation 4 Pro The Last of Us Part 2 Edition

Konsollen er lækker, ja. Men hvis ikke man er usædvanlig samleragtig eller inkarneret The Last of Us-fan, er det måske værd at holde for øje, at den kommende PlayStation 5 går i handlen til jul. Og at det er muligt at købe en PlayStation 4 til bedre priser - hvis det ikke lige er en special edition. 

Controlleren derimod - uf. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt