Connery

PlayerUnknown svarer på PUBG spørgsmål

Winner Winner Chicken Dinner!

Wireds youtubekanal har et populært indslag, hvor Twitter-folket kan få deres spørgsmål besvaret af populære musikere, komikere, skuespillere og nu spiludviklere.
I dette indslag har de taget fat i Brendan Greene (aka PlayerUnknown) og bedt ham tage stilling til skins, en mulig release til PS4 og hvorfor bilerne er så mærkelige i spillet.

Spørgsmålene gik så vidt, at der endda blev anmodet om en stegepande-only server og hvis man er en velkendt med PUBG er det et vigtigt spørgsmål.
De yderst hårdføre stegepander, kan nemlig bruges til at reflektere fjendes kugler samt one-hit KOe din modstander, hvis du vælger at gå i offensiven.

Et af Twitterspørgsmålene lød endda på, om PUBG ikke snart laver en decideret "Saved by pan/Death by pan"-ratio og svaret var overraskende, at udviklerne faktisk sidder inde med data om forholdet mellem de to måder at bruge panden på, de har dog ikke lavet en reel kategori... endnu. 
Det kan dog være at den er på vej, før vi ved af det.

Videoen giver indblik i interessante spørgsmål bl.a. om offline play, loot og meget mere. Se den og få sat ansigt på skaberen af den populære MOBA PUBG.

ANNONCE
&t
Del

Seneste nyt

Annonce