Connery

Planlæg din skiferie allerede nu

Denne artikel indeholder annonceret indhold.


Hvis du vil sikre skiferien i år, så er det en god ide at bestille den allerede nu. Så har du også noget at se frem til. Tag derfor de første skridt til at planlægge din skiferie i god tid - det giver både mulighed for at vælge de bedste steder, og du kan sørge for, at skiferien kommer til at passe til netop dig og dine behov.

Vi har udvalgt tre ting, som du med fordel kan overveje, når du planlægger din rejse. Læs med her, og få inspiration. 

Hvor skal du bo?

Først og fremmest skal du overveje hvilket land, du vil rejse til. Skal det være i Norden, eller skal turen gå syd for Danmark og ned til Alperne?
Udover land skal du også overveje, om du vil bo med hoveddør direkte ud til pisten, eller om du vil bo længere nede ad bjerget, og eventuelt om du vil bo i en større by, hvor du så kører op til skiterrænet hver dag. Alle mulighederne har fordele.
Med pisterne som nabo kan du nærmest bo i dine ski gennem hele ferien. Vælger du derimod at bo neden for bjerget, har du andre muligheder: Du har adgang til museer og butikker, og du kan derved tilføje et ekstra lag til skiferien. Du skal dog huske på, at det kræver en god køretur for at komme op i terrænet. 

Hvad er skimulighederne?

Det her er måske det vigtigste spørgsmål, hvis skiferien 100 procent handler om ski - og det gør den trods alt for de fleste. Du kan hjemmefra undersøge skimulighederne dér, hvor du rejser hen. Går turen til Bad Gastein, så står du for eksempel med 251 kilometer piste og altså et stort skiterræn med mange muligheder. Der er piste for både nybegynder og øvede.
Udover pister og løjper skal du også overveje, om du selv vil står for liftkort og skileje. For nogen er det rart, at et rejseselskab står for køb og leje, da det ikke bare giver gode tilbud men også overskud til dig som rejsende.

Hvordan er vejret?

For at skituren bliver perfekt, skal der være faldet sne, så du kan løbe alle dagene, men der skal samtidig ikke flade så meget, at terrænet bliver nødt til at lukke.
Du kan holde øje med vejret hjemmefra gennem et webcam. Der er flere skisteder rundt omkring, som har opsat webcams, så du kan se, hvordan vejeret er oppe i bjergene, og derved hvordan skituren vil blive.
Udover at holde øje med vejrudsigt og webcam, så kan du også rejse til et sted, hvor du har adgang til flere skisteder tæt på. På den måde kan du tage et andet sted hen, hvis vejret skulle være helt skidt der, hvor du eller havde planlagt at løbe.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce