Connery

Pizzapal: skræddersyede pizzakits med italienske produkter i særklasse

Italienske pizzaer af de bedste råvarer.

Pizza er en religion for mange, mens det for andre blot er et fladt brød, hvor man kan fylde topping på.

Pizza har sin oprindelse i Italien, og her dyrker man stadigvæk de gamle værdier, hvor det handler om at finde den helt rigtige konsistens på pizzadejen, som stemmer overens med fyldet i en smagfuld mundfuld.

Hvis du hører til den gruppe, der elsker at nørde i konsistenser, smage, teksturer og hævetider - så er der hjælp og inspiration at hente hos Pizzapal.

Her får du skræddersyede pizzakits til autentiske pizzaer og napolitanske pizzaer, hvor pakkerne indeholder produkter, der er blevet nøje udvalgt, og dermed skaber grobund for en pizzaoplevelse i særklasse.

Det er en meget simpel tilgang til pizza-bagningen, du finder hos Pizzapal, hvilket læner sig op af den italienske madkultur - få råvarer med sans for de enkelte komponenter og smage.

Det handler ikke om at overdænge sin pizza i flest mulige slags kød og dressing, når vi snakker italiensk pizza - eller nærmere napolitansk pizza - her handler det om alt med måde og symbiosen mellem brød, sauce og fyld.

Du fanger Pizzapals opskrift på en klassisk napolitansk pizza lige her

Hvert kit indeholder, hvad du som minimum skal bruge til en pizza - tørgær, italiensk hvedemel og tomater på dåse akkompagneret af en god olivenolie.

Og når vi siger udvalgte produkter - så er det fra øverste skuffe.

På melfronten snakker vi det italienske mærke Caputo, som leverer højkvalitetsmel fra den sidste tilbageværende mølle i Napoli - du kan nærmest ikke gå galt i byen med dette fintmalede tipo00-mel, hvad enten vi snakker pizzabunde eller ciabattaboller!

Tipo00-mel er særdeles velegnet til formålet med pizzabagning, da det har et højt protein-indhold og nemmere kan opbygge en god glutenstruktur - hvilket er nødvendigt for at få en elastisk, boblende dej, der bliver sprød og med masser af små luftbobler.

Tomaterne springer heller ikke over, hvor gærdet er lavest - her har vi fingrene i en husklassiker i form af San Marzano, der med sine tomatplanter dyrket i vulkaniseret, næringsrig jord får tomater, der er vanvittigt aromatiske.

Perfekte til at danne basen til en tomatsauce. Du kender sikkert San Marzano-tomaterne fra supermarkedet som de små, aflange cherrytomater - de koster lige lidt ekstra end andre tomater, men til gengæld tager du ikke fejl af opgraderingen på smagen!

Der findes to forskellige kits som varierer på et enkelt punkt - olivenolien. Begge olivenolier er af ypperste klasse med en dyb olivensmag, der egner sig perfekt at optimere tomatsaucen eller lave en god dressing af.

Syrenum D.O.P. og Terre Francescane Nobilis er synonym med olivenolie presset af markedets bedste oliven.

Pizzapal leverer en perfekt lille mellemting mellem nybegynder og øvet - kittet egner sig til dig, der aldrig har bagt pizza før, da du har alle basisdelene til en god pizza, men egner sig også til den rutinerede pizzamand, som bare elsker god kvalitet på basislinjen.

Den rammer begge tangenter og sørger for, at din næste pizzaaften bliver mere end mindeværdig!

ANNONCE
Del

Seneste nyt