Connery

Pizzaburger!

Når dine to favorit fastfoods laver et kærlighedsbarn!

Pizzaburger! "heavy breathing" er det man betegner udtrykket, der fremprovokeres, når pizza og burger bliver trykket sammen til ET ord.

Pizza og burger, to ting der hver især er fantastisk fastfood. Hvordan kan det være dårligt at bringe det sammen, tænker du måske? Det kan det overhovedet heller ikke.

Det lyder måske som noget, der er blevet født i hovederne på de madglade gutter fra Epic Meal Time, men faktisk er der i dette tilfælde, tale om en ny varm-fra-frost variant fra Dr. Oetker.

Jo mere man tænker over det, desto bedre bliver idéen, og det må også være det, der har fået idéen trumfet igennem fra producentens side. Jovist, måske vil helseeksperter ryste på hovedet, men heldigvis er det ikke den slags vi kigger mest efter, når vi leder efter en snack.

I mit hoved kan idéen om pizzaburgeren følges tilbage til en våd bytur, et par år tilbage. En af dem, hvor man ender på det lokale pizzaria kl 5 om morgenen, og insisterer på at manden skal lave en PIZZABURGER. Pizzamanden troede jeg var fuld... "Det har vi ikke på menukortet" blev der sagt. I det tilfælde var man dengang nød til, at bestille både en pizza og en burger, hvorefter man klaskede dem demonstrativt sammen, inden man forlod pizzariaet. Ikke mere! 

Nu kan man i stedet gå hjem i fryseren, og hive en vaskeægte pizzaburger op af fryseren, og nyde den, enten i selskab eller alene.

Den nye Pizzaburger kommer i to varianter; Pizzaburger Salami og Pizzaburger Speciale.

Så er der fingermad til Super Bowl, drenge!

ANNONCE
Pizzaburger!
Del

Seneste nyt

Annonce