Connery

Pizza-entusiast rejste fra Mexico til Tyskland for at finde den perfekte pizzaovn

En ægte gadgetmand med "aldrig gå ned på udstyr"-mentaliteten i behold

Har du nogensinde tænkt på, hvor langt du ville gå for at finde det perfekte stykke køkkenudstyr? For den mexicanske pizza-entusiast Alejandro Lead var svaret klart: Han var villig til at tage den lange rejse fra Mexico til Tyskland for at få fingrene i den helt rigtige pizzaovn.

Alejandro er en mand med en stor passion for pizza. Han begyndte med at lave hjemmelavede pizzaer til familie og venner i Mexico, og som hans færdigheder og entusiasme voksede, opbyggede han sit eget pizzaunivers under navnet @pizzacasadileo.

Som enhver gadgetmand med en "aldrig gå ned på udstyr"-mentalitet, er Alejandro altid på jagt efter det perfekte udstyr. Det er her, Witt ETNA Rotante pizzaovnen kommer ind i billedet. Alejandro valgte denne ovn som sin drømmeovn, men der var et problem: Ovnen var ikke tilgængelig i Mexico.

ANNONCE
Alejandro Lead @pizzacasadileo - Pizza-entusiast rejste fra Mexico til Tyskland for at finde den perfekte pizzaovn Alejandro Lead @pizzacasadileo

Alejandro lod dog ikke dette stoppe ham. Han besluttede sig for at rejse hele vejen til Tyskland sammen med sin søn for at købe ovnen. Trods adskillige fly- og togture mistede Alejandro og hans søn ikke modet, og deres målrettethed blev belønnet, da de nåede frem til Tyskland og Alejandro endelig fik sin Witt ETNA Rotante pizzaovn.

Tilbage i Mexico laver Alejandro nu pizzaer med Witt ETNA Rotante og er fuld af lovord: "Vi elsker virkelig at lave vores pizza, og med Witt ER-teknologien bliver vores produkt lige nøjagtig perfekt tilberedt. Nu er vi fans af Witt."

ANNONCE
Alejandro Lead @pizzacasadileo - Pizza-entusiast rejste fra Mexico til Tyskland for at finde den perfekte pizzaovn Alejandro Lead @pizzacasadileo

Her på redaktionen forstår vi hans entusiasme. I vores anmeldelse af Witt Etna Rotante, roste vi ovnen for dens funktionalitet og den enestående kvalitet af pizzaer den kan producere.

Cathrine Orloff Risum, Product Manager Outdoor hos Witt, siger: "Tænk sig, at en mand på den anden side af jorden rækker ud til Witt Danmark i sin søgen på den perfekte pizzaovn. Det er det, vi kalder en ægte pizza-kærlighedshistorie."

Det er ikke overraskende, at pizzaovne er utrolig populære, og Witt har i den grad mærket denne trend. Første sending blev revet væk, men ventetiden er ovre, og ovnen er tilbage på lager, lyder meldingen fra Witt (- der også tippede os om den sjove historie)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce