Connery

Pixar

Historien om verdens mest succesrige animationsselskab.

Pixar Animation Stuidos - mylardreams.com - Pixar Pixar Animation Stuidos - mylardreams.com
Pixar Animation Studios blev grundlagt i 1979 - først under navnet Graphics Group og var en del af Star Wars-skaberen George Lucas´ filmselskab Lucasfilm. 

Steve Jobs (Apple) købte Graphics Group og omdøbte dets navn om til Pixar i 1986.

Den tidligere Disney-animator John Lasseter eksperimenterede meget med computeranimation, som på det tidspunkt var langt fra så godt, som det der laves i dag. Han blev en del af Pixar og lavede kortfilmene Luxo Jr. (1986), Red's Dream (1987), Tin Toy (1988) og Knick Knack (1989).
ANNONCE
Toy Story - Disney/Pixar - Pixar Toy Story - Disney/Pixar
Disney indledte deres legendariske samarbejde med Pixar i starten af 1990érne. Det førte til skabelsen af verdens første computeranimerede spillefilm – Toy Story (1995).

En teknisk milepæl indenfor nyere filmhistorie, der også fortalte en hjertevarm fortælling om legetøjsfigurerne Woody og Buzz, der bliver hinandens bedste venner.

Produktionen af filmen var ikke nem og mange computerprogrammer blev skabt for at kunne animere figurerne og realisere deres miljø på en overbevisende måde. Filmen blev belønnet med en ”Special Achievement Award” ved Oscar-uddelingen 1996 og blev et stort biografhit verden over.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce