Connery

Pixar-teori #2

Ham Jon Negroni har saftsuseme fat i noget!

Jon Negroni stod bag den vilde teori om, at alle Pixar-film eksisterede inden for samme univers - og med solide beviser! Denne gang kigger vi nærmere på hans vildt overbevisende teori om Anders' mor fra Toy Story. Se med og bliv overbevist!

Teorien går ud på:

Anders' mor(Ms. Davis) er dukken Jessies tidligere ejer!

Først kigger vi nærmere på et par billeder af Anders' (Andy) cowboy-hat, som han ofte bærer i filmene:
ANNONCE
Pixar-teori #2
Hvis man kigger grundigt på Anders' hat og Woodys hat, er der en tydelig forskel - hvorfor det? Hvorfor ville Anders ikke vælge at gå med en hat, som er næsten identisk med sin helt?

Det er ikke nogen hemmelighed, at Anders er tæt knyttet til Woody, og Anders' mor, som vi kun kender som Ms. Davis, fortæller, at Woody har været i familien i uendelig lang tid.

Det mærkelige ved Woody er, at at han i toeren slet ikke havde kendskab til, at han er et samler-objekt. Grunden til at han slet ikke ved dette, er om muligt fordi, at han har været i familien i utrolig lang tid, og slet ikke observeret, at han efterhånden er blevet et unikt samlerobjekt - muligvis tidligere ejet af Anders' far, som vi aldrig ser noget til.

Men vi skal kigge på lidt flere beviser først:
ANNONCE
Pixar-teori #2
Hvis vi ser på Jessies hat fra toeren, kan man tydeligt ane ligheden til Anders' Cowboy-hat. Den eneste forskel er det hvide bånd, som omslutter midten af hatten på Jessie. 
Men hvis vi nu kigger på billedet af Anders igen:
Pixar-teori #2
På dette billede kan man tydeligt se, at der er et afbleget mærke omkring midten af hatten, hvor der har siddet et bånd. Det vil sige, at den engang har været identisk med Jessies hat. 
Hvorfor er båndet væk og hvad har Jessie med det at gøre?

For at komme nærmere på meningen med det hele kigger vi på Jessies historie fra toeren:
Jessie har boet hos sin ejer Emily på nogenlunde samme måde og periode, som Woody gjorde med Anders. Hun var elsket, men blev til sidst givet væk/smidt væk, da Emily blev ældre. Jessie endte i et opbevaringsrum i utrolig lang tid, hvilket bliver understeget af hendes angstanfald, da hun frygter at ryge tilbage, hvis Woody ikke tager med dem.

Hvis vi kigger på flashback-scenen i Jessies historie:
ANNONCE
Pixar-teori #2
På billedet kan man tydeligt genkende hatten på sengen som værende uhyre identisk til den hat, som Anders leger rundt med. Det er en hat, som Emily har leget med, og en hat som er identisk med Jessies hat.
Selve rummet virker rimelig gammeldags, specielt i forhold til pynten, billederne og selve omgivelserne i rummet.

Se eksempler på det her:
ANNONCE
Pixar-teori #2
Dette screenshot fra filmen viser, at det bestemt ikke er en historie i den moderne tidsalder, men nærmere placeret i 70'erne under hippie-tiden. Derfor er denne historie foregået en del år, før Anders blev født.

Den eneste forskel på Anders' hat og Emilys hat er det hvide bånd.
Hvis man husker scenen, hvor Emily donerer kassen med sit legetøj - med Jessie i - væk, lægger man mærke til, at hatten ikke er til stede. Hatten blev altså ikke smidt ud. 
Det vil sige at Emily beholdte hatten i gennem hele sit liv, og gav den muligvis videre til en søn - en ved navn søn, Anders. 

Udseendemæssigt har Ms. Davis også de samme karaktertræk som Emily. På det nedenstående billede, kan man ikke se nogen lighed mellem de to personer:
ANNONCE
Pixar-teori #2
Derimod ser man et billede af Emily i det øjeblik, hvor hun donerer Jessie væk. Her er hun meget ældre, og har fået en ny frisure. Denne samme frisurer minder meget om frisuren på Anders' mor, og den eneste forskel er farven. Hår mister naturligt sin farve med alderen, så det passer meget godt i forhold til det tidsmæssige aspekt.

Se sammenligningerne her:
ANNONCE
Emily - Pixar-teori #2 Emily
Moderen i de tre forskellige film. - Pixar-teori #2 Moderen i de tre forskellige film.
Nu skal vi i gang med de informationer, vi kender til:
- Vi kender ikke til Anders' mors fornavn, og vi kender ikke til Emilys efternavn.
- Anders' hat og Emilys hat er identiske.
- Emily er aldersmæssigt passende til at være Anders' mor.
- Både Anders og Emily giver deres legetøj væk(dog på forskellige måder), men begge ender med at vokse fra deres bedste legetøjsven - ligheden mellem disse to scenarier kan værne om, at blodlinjen i familen minder meget om hinanden.
- vi får dog aldrig Emilys reaktion på Jessie.


Er Anders' mor Emily? - Det er nogle ret overbevisende ideer!

Har ham Jon Negroni ret i denne teori, hvad tror du?
ANNONCE
Del

Seneste nyt