Connery

Pilou Asbæk træder ind i spiritusbranchen

Skuespilleren er nu med på gin-ræset!

er er efterhånden mange nyere spiritusbrands i udlandet, der har vokset sig større, med hjælp fra et kendt ansigt i ejerkredsen, og tendensen er såmænd også nået til Danmark. 

Seneste eksempel findes i skuespiller Pilou Asbæk, der 1. november 2021, anskaffede sig en mindre del af anparterne i den unge danske virksomhed Kongsgaard Spirits. Kronjuvelen her er Kongsgaard Raw Gin, der destillerer små batches af gin, med danske æbler som en af de fremtrædende smagsgivere. 

Kongsgaard Spirits/Gin, informerer at deres prisvindende Gin udover Skandinavien, også er på hylderen i England og Hong Kong. 

Pilou kommunikerer i en pressemeddelelse, der annoncerer hans partnerskab, at han blev draget af smagen - og også iværksætterhistorien bag mærket. 
 

"Vi har nu sat et rigtigt stærkt hold, hvor jeg som en del af de kreative kræfter, aktivt skal være med til at sætte Dansk gin på verdenskortet. Vi har store ambitioner, men også nogle klare mål, for hvordan de skal indfries fremadrettet og det glæder Jeg mig vanvittig meget til, at være en del af". lyder det fra Pilou Asbæk, der altså nu også kan skrive spiritusproducent på CV'et. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce