Connery

Pilot FriXion

Nu behøver du aldrig vælge mellem kuglepennen og blyanten mere! Se Pilots nye serie af penne, hvor de bedste egenskaber fra kuglepennen og blyanten er bevaret.

6 ud af 6 stjerner
Pilot - Pilot FriXion Pilot
Det kan være lidt af et dilemma at vælge mellem blyanten og kuglepennen, da de har hver sine fordele. Blyanten kan man altid rette på, mens kuglepennen er mere tydelig under dårlige lysforhold. Men med Pilots nyopfundne varmefølsomme blæk kan du altid skrive med kuglepen og stadig rette på de små fejl, der ofte kan hænde.

Pennene kommer i flere forskellige varianter, og den nyeste af dem er overstregningstuschen. Derudover findes de i typerne FriXion Ball og FriXion Ball Pro. De kommer alle med en viskelæderagtig gummidut på toppen, der fjerner pennestrøgene, når de gnides mod papiret. Skal det være lidt mere teknisk, så kræver det, at du gnider hurtigt og hårdt nok til, at gummiet bliver 60 grader varmt. Det kan måske lyde af meget, men det er ikke mere energikrævende end at bruge et almindeligt viskelæder.

Åh nej! Opdager du, at der er blevet slettet noget vigtigt, så fortvivl ej! Blækket kommer igen, når det udsættes for en temperatur under -10 grader. Så ind i fryseren med papiret og teksten dukker op igen. 

Smart? Det må man vist nok sige det er!
ANNONCE
En lille test - Pilot FriXion En lille test
Pilot FriXion Commercial
Fakta:
- Overstregningstuscher fås i gul og grøn 

- FriXion Ball fås i sort, rød, blå, grøn, gul, lyserød, lilla og lyseblå

- FriXion Ball fås i sort, rød og blå.

Kan købes for 15,95 ,- hos Lomax
Del

Seneste nyt