Connery

Pige-typer

Der findes mange forskellige typer piger og vi, Connery, har forsøgt at gøre rede i dem! What a mess...

Der findes 2 typer piger; den lækre pige og den grimme pige. Derunder findes der så et utal af underkategorier og grader af grimhed og hotness-faktorer, og her følger så en lille oversigt over disse, med tilhørende forklaringer og kommentarer.

Lækre piger
Pige-typer
Der findes den virkelig lækre pige, der siden hun var lille var en sød lille pige og virkelig er blevet fræk at se på. Men desværre ved hun det, hvilket efterhånden er et af de største problemer med lækre piger efter min mening. For når de selv ved det, skal man tilsyneladende kunne nogle tricks, som jeg ikke kan, ellers vil de slet ikke overhovedet kigge i ens retning. Dog kan man jo altid kigge lidt, og længe.

Denne type pige er som regel i stand til at overtale en fyr til stort set hvad som helst og får drinks i læssevis, når hun tager i byen. Hun er faktisk så omsværmet, at selv der er hun i stand til at vælge og vrage mellem hvem, hun vil have drinks af. Så denne pige er stort set uopnåelig for os dødelige, og mange af dem er oven i købet gold-diggers for lige at gøre dem det meget mere uopnåelige. Til gengæld kan vi jo så more os lidt over, at de ofte falder for Peter Asschenfeldt-typerne. Især hvis de ikke kan få the "real deal".

NB! Der findes enkelte undtagelser der bekræfter regelen, altså sindssygt lækre piger, men som også er søde piger. Meget få af denne type vandrer rundt frit derude, og mit råd er, at hvis en sådan krydser din vej, så FANG HENDE!

Så har vi den lækre pige som ikke ved det. Og dem findes der 6 undertyper af:

1. Den lækre pige, som har en endnu lækrere storesøster, og dermed altid har følt sig grimmere.

2. Den lækre pige, der engang var tyk, men nu har smidt hvalpefedtet og har fået gode former. Ved denne type er der dog lige så stor risiko for, at hun udvikler sig til et sent stadie af white-trash, som er omtalt senere i artiklen.

3. Den lækre pige, der engang var nørdet, men nu har vokset sig stor - på den gode måde. Hun var meget flittig i skolen og måske også for flittig. Dette går op for hende sådan i løbet af gymnasietiden, muligvis allerede på efterskole, og herfra har hun alle muligheder for at blive til en rigtig lækker og sød pige uden selv at vide det.

4. Hestepigerne, der engang var nederen hestepiger, som rendte rundt og legede hest i skolegården, og selv udførte
5. Den lækre pige, der gik på en pigeskole. Denne type findes der dog ikke overvældende mange af her til lands, og der findes derfor også meget lidt info om hende. Man kan så håbe på, at hun har girl-on-girl erfaring med i tasken.

6. Og til sidst den lækre blinde pige, som der findes endnu færre af, og som nok kun findes som en myte.

Og til slut i denne kategori har vi den almindelige pæne pige, som repræsenterer hovedgruppen af pigerne i det ganske land, og heldigvis for det. Hun har altid været flittig i skolen, men ikke for meget, så hun bliver nørdet. Hun er ofte enebarn, eller har en lillebror der er mere end 5 år yngre. Hun er altid sød og rar, da hun som helt lille ikke har haft de store indflydelser, der har kunne påvirke hende til blive led, såsom pige-søskende eller en ældre bror.

Grimme piger

I kategorien grimme piger har vi også flere typer piger, og den størst repræsenterede gruppe er den helt igennem grimme pige. Hun fatter det som regel ikke selv og har dermed også en tendens til at klæde sig på måder, der fremhæver hendes lettere uheldige attributter.
ANNONCE
Pige-typer
Derudover har vi den kiksede pige, der som regel er meget genert, og ikke selv synes hun er noget særligt. Dette medvirker som regel til, at hun fremstår som kikset i andres øjne. Denne type pige behøver ikke ret mange ændringer med hensyn til udseende for at stige i graderne til at være en almindelig pæn pige, og hendes største fjende er hendes egen mangel på selvværd, som ofte også medvirker til, at hun aldrig bliver til den pæne pige.

Så har vi white-trash. Disse piger har potentiale til noget bedre, de er som regel meget unge, og meget få forbliver denne type pige hele livet. Det er som regel 16-årige tøser i store puff-jakker med tre liter make-up i æsken. De er iført en strop-trøje, der er lige lidt for kort, et par bukser, der er lige lidt for lave, og dermed afslører en mave, der buler lidt for meget ud. Og eftersigende skulle man, når man gør rundt med maven blottet i klimatiske forhold som vores, begynde at omdanne fedt til spæk i det område, der er blottet.

Og til sidst har vi ho's - de grimme piger. Det er den type pige, der er grim, men tror hun er lækker. Disse er nemme at forveksle med white-trash, men som oftest er de lige det ældre, og har bestemt ikke potentiale til at blive pænere eller anderledes. Disse optræder meget tit på billeder på neight-leif, og kan ofte kendes på piercinger i fjæset, og alt for meget make-up.

Til slut vil jeg blot, da jeg tidligere har haft dårlige opleveleser med sure læsere, lige bemærke at denne artikel er skrevet i sjov, og jeg vil derfor eftertrykkeligt bede jer læsere at tage det som den spøg, det er!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce