Connery

Philips TV og Bowers & Wilkins præsenterer det nye slanke OLED+ 903 tv

Et tv lidt udover det sædvanlige. Det nye Philips OLED+903 tv.

I et fælles samarbejde mellem Philips TV og højttalerproducenten Bowers & Wilkins lancerer de nu deres første kollaboration på tv-fronten. Et nyt Philips OLED+903 tv, som har kombineret det bedste fra to verdener. Et knivskarpt billede, som suppleres af en lydkvalitet i højsædet.

Kun det bedste er godt nok, og med den nyeste OLED-teknologi med Philips billedbehandlingsmotor, P5 Perfect Picture Engine og Philips Ambilight, giver dette tilsammen knivskarpe detaljer, kontraster og en virkelighedsnær billedoplevelse udover det sædvanlige.

En sublim billedkvalitet går hånd i hånd med en sublim lydkvalitet. Hertil giver Bowers & Wilkins med et elegant og integreret højtalerdesign langs den nederste frontale kant, samt på bagsiden af tv’et, en medrivende lydoplevelse.

Det nye Philips OLED+903 tv - som er et Android baseret tv - er et brugervenligt smart-tv. Tv’et kan både styres med den elegante fjernbetjening eller via stemmekontrol. Fjernbetjeningen giver desuden mulighed for at betjene andre Google Assistant-kompatible enheder i hjemme.

Philips OLED+903 tv kan både fås i henholdsvis 55” til 19.999 kroner og 65” til 24.999 kroner.

ANNONCE
Philips TV og Bowers & Wilkins præsenterer det nye slanke OLED+ 903 tv
Del

Seneste nyt