Connery

Philips Hue lancerer ny boks der synkroniserer dit tv med dit lys

Philips Hue Play HDMI Sync Box

Philips Hue er en af de foretrukne smart-light systemer herhjemme, og nu bliver det lidt smartere.

Hvis du kender til Philips tv, ved du nok, at de fleste modeller understøtter baggrundsbelysningen Ambilight - og at dette lys synkrosniseres med det der vises på skærmen - for at give en endnu mere opslugende oplevelse. I løbet af de senere år, har Ambilight.funktionen også været koblet på Hue-systemet, så det har været muligt at udvide lysoplevelsen til andet lys i rummet. Og det er ret fedt - det har bare haft den begræsning, at det låste folk helt ind i Philips-systemer, og det er lidt surt, hvis man nu lige har anskaffet sig et lækkert tv, fra et andet mærke, inden det er gået op for en, at m,an ikke kan leve uden Hue i tv'et. 

Men det har Philips nu en løsning på: Philips Hue Play HDMI Sync Box, er det lange navn på løsningen. 

ANNONCE
Philips Hue lancerer ny boks der synkroniserer dit tv med dit lys

Du kan placere Sync Box mellem enhver HDMI-enhed (spillekonsol, Blu-Ray afspiller, tv-boks, streaming-boks eller bærbar computer) og dit TV, og gøre dine film, serier, musik eller spil mere levende med surroundbelysning.

Din Philips Hue belysning (farve-varianterne) kan gøre eksplosioner mere effektfulde, tilføje lidt ekstra magi til dit favoriteventyr eller synkronisere lyset til musikken, alt sammen gennem den nye Philips Hue Play HDMI Sync Box. Tilslut boxen, og download den særlige Philips Hue Sync app, tilføj den nye enhed til dit Hue økosystem, og få en fantastisk underholdningsoplevelse. Tilpas indstillingerne via appen, og se dine Philips Hue lys skabe stemning uanset hvad du ser eller lytter til.

Du kan tilføje op til 10 Philips Hue farvede pærer eller lamper.

Hue Play HDMI Sync Box lanceres 15. oktober 2019. Det eneste men - og der er et men: Boksen koster 1.899 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt