Connery

Philips Hue har annonceret en række nye smartlights

Hue Play Light tubes til tv'et og hygge-ambience til hele hytten

I fraværet af den store elektronikmesse IFA, har elektronikproducenterne i øjeblikket travlt med at introducere deres nye produkter gennem online præsentationer - og en af dem med nyt på plakaten er Philips Hue. 

Philips Hue fortsætter deres rejse mod at skabe gennemdesignet belysning til det smarte hjem, og selvom der selvfølgelig blev præsenteret en række forbedrede og nye smarte pærer, var det de mere specifikke Hue-lamper, der for alvor tog rampelyset under Hue-præsentationen. 

Særligt spændende var nyheden om en videreudvikling Philips Hue Play-serien, som kombinerer inputsignaler fra eksempelvis et tv, med smartlysfunktionen - så man kan trylle smartlights om til en afart af Philips-tv'enes Ambilight. 

ANNONCE
Philips Hue Play Gradient Light Tube - Philips Hue har annonceret en række nye smartlights Philips Hue Play Gradient Light Tube

Her har man i år introduceret Philips Hue Play Gradient Light Tube - et smartlys-rør, som er designet til en placering enten over eller under et tv-setup, tilgængelig i både sort og hvid finish. 

ANNONCE
Venstre: Philips Hue gradient Signe gulvlampe - Midt: Philips Hue Ambience Gradient light strip - Philips Hue har annonceret en række nye smartlights Venstre: Philips Hue gradient Signe gulvlampe - Midt: Philips Hue Ambience Gradient light strip

Desuden udbygger Philips Hue deres ambient-light serie, med en opdateret Philips Hue gradient Signe gulv- og bordlampe, der er designet til at oplyse væggen, og på den måde skabe et anderledes, mere stemningsfyldt lysbillede i rummet. 

Philips Hue og Spotify har udviklet en funktion, der oversætter lyd til lysshow i dine smartlights - Philips Hue har annonceret en række nye smartlights Philips Hue og Spotify har udviklet en funktion, der oversætter lyd til lysshow i dine smartlights

Desuden har Philips Hue annonceret en software-feature med Spotify, hvori Philips Hue og Spotify kan forbindes, så man kan få sin musiksmag reflekteret i givne Philips Hue-lyskilder: All in på diskolys.

Spotify-Hue Funktionen vil fra oktober 2021 være en permanent funktion i Hue app 4. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt