Connery

Philips Hue Ensis er et fedt koncept der både "maler" dit rum i lys og oplyser spisebordet normalt

En flot lampe med to regulerbare og smarte lyskilder

Med tiden har Philips Hue bevæget sig langt forbi bare at være producent af smarte wifi-pærer, og deres fokus på at skabe dedikerede lyskilder er åbenlys. 

Hvis ikke du kender til Philips Hue (Jeg tror du kender det, når du er havnet på denne side), men Philips Hue er det her smarte system, der startede op med at lade dig styre dine lys fra smartphonen - og i dag er et af de mest populære og integrede systemer i det essentielle smart home, hvor alt kan styres via stemmekommandoer eller mere avancerede former. 

Lamperne er et kapitel for sig. Her kaster Philips Hue sig nemlig ud i at kombinere deres smarte teknologi, med deres flair for design - og især lysdesign. 

Ensis pendellampen har været på markedet i et stykke tid - i hvid, men er nu også at finde i en sort variant. 

Lampen er øjensynligt pæn at se på, men selve magien sker, når der tændes op for den. Der er nemlig gode muligheder for hyggebelysning. 

Ensis lyser både op og ned takket være de to integrerede LED strips, som giver mulighed for at skabe den perfekte stemning under middagen eller skabe et funktionelt og godt arbejdsmiljø på dit hjemmekontor. Det betyder at du i ret bogstavelig form kan "male" dine vægge i lige den lysfarve du vil takket være den opvendte LED strip, mens lampen stadig sørger for den rette hvide lyskilde, som i samme åndedræt oplyser området under lampen, i et blødt (eller hård, du bestemmer selv) hvidt lys, der lader dig fokusere på det foran dig - uden at blive distraheret, af den omkringliggende hyggebelysning.

Det er smart. 

Pris og tilgængelighed

Philips Hue Ensis pendellampen er på markedet i hvid - og også i sort, fra og med den 20. oktober 2020.

Vejledende salgspris er 2.999,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt