Connery

Philips amBX

Philips lancerer et helt nyt koncept!

Philips' amBX bringer dig et par kridt nærmere selv at være med i pc-spillet
Philips amBX
Mærk vibrationen fra skuddet, føl vinden i dit ansigt, når helten springer ud med faldskærm, og se lyset skifte i takt med handlingen i dit pc-spil!

Philips giver dét, at spille pc-spil, en helt ny dimension med amBX - en forkortelse for ambient experience; 'oplevelser omkring dig'

- amBX er et tilbehør, som totalt ændrer den måde, en pc-spiller oplever spillet på, fordi amBX bringer spilleren et par skridt nærmere selv at være med i spillet, fortæller Key Account Manager Thomas Løvenhøj fra Philips.

Philips overfører nogle teknologier fra tv-verdenen og kombinerer med den ballast det giver, at være verdens førende inde for lys.

Et sæt amBX består af en kontrolenhed, baggrundsbelysning, to højttalere med lys i toppen, to ekstra lys, en subwoofer, et vibrationsbræt og to ventilatorer:

Ventilatorerne går i gang og sender luft i hovedet på spilleren, når helten springer ud med faldskærm, biljagten starter, flyets propeller sætter i gang etc. Og vibrationsbrættet lægges foran tastaturet, og når du hviler håndroden på det, mærker du vibrationerne fra eksempelvis et skud i spillet.

Og senere kommer der en elektronisk vest: Når en person i spillet rammes af et skud, mærker du selv et stød ...

Højttalerne er med 2.1 lyd, og lysene på toppen af dem samt på de to 'lystårne' med RGB-diodelys, skifter i takt med hvad der sker på skærmen - de rummer det imponerende tal 16 millioner forskellige farver!
ANNONCE
Philips amBX
Baggrundsbelysningen - som også er diodelys - kendes fra Philips Ambilight-tv, og den sørger for at farver, der matcher skærmens farver, kastes op på væggen bag pc-monitoren. Og du kan endda også bruge lyset som lysshow, der følger musikken, du spiller på pc'en!

Det hele styres via usb 2.0-porten af kontrolenheden.

- Philips slogan sense and simplicity, fornuft og enkelhed, er også overført til amBX: Det er uhyre nemt at sætte op og at styre. En Configuration Manager justerer niveauet for de forskellige effekter - og der er mulighed for selv at skræddersy effekterne, fremhæver Thomas Løvenhøj.

Pc'en skal være til Windows XP eller Vista, der skal være et kraftigt grafikkort samt en Pentium 4 eller Athlon 3.2 med 1 GB ram.

Der er allerede en snes spil, som er udviklet til amBX og flere følger hastigt. Disse spil gør, at du får den fulde fornøjelse af amBX-effekterne. Men amBX FX Generatoren er også bagudkompatibel, så 'almindelige' spil vil kunne udnytte lyseffekterne.

Eksempler på spil, der er udviklet til amBX: THQ's Broken Sword 4Angel of Death, Quake 4 fra Activision, Need for Speed - Carbon fra Electronic Arts og så vil Ubisoft i år komme med yderligere knapt ti spil, blandt dem FarCry2 og Brothers in Arms3.

Philips amBX-sæt SGC5103BD. Vejledende udsalgspris: 3.999 kroner.

Har du eksempelvis et sæt pc-højttalere, som du er helt vild med, kan du beholde dem, da amBX også kan købes i 'samlesæt'.
ANNONCE
Del

Seneste nyt