Connery

Peter Thorup & Ole Frimer - På Stedet

Thorup og Frimer har ved 2 koncerter laved en tør og sprød bluescd, som flår godt i højttalerne.

Peter Thorup & Ole Frimer - På Stedet
På en lille time tager de to bluesveteraner lytteren gennem en kombination af egne skrevne sange og gamle klassikere. Alt sammen optaget live vel og mærke i henholdsvis Kulisselageret og Fatter Eskil.

Thorup og Frimer lader the blues' primære redskab, guitaren, tale gennem hele cd'en, og de gør det godt. Deres riffs er tørre og tight, og stemmen lyder som den skal, nemlig som efter indtagelse af whisky og grønne cecil én masse. På Thorups opfordring blev "Den Sprøde Duo" dannet i januar 2001, efter Thorup havde holdt en længere pause fra koncertlivet. Det er dog ikke et nyt bekendtskab, der her er tale om, de to herrer mødte hinanden tilbage i firserne, hvor de har mødtes til koncerter eller pladeproduktion.

Et unikt samarbejde er opstået, og som det kan høres på cd'en, er Thorup/Frimer nærmest smeltet sammen til én blå spilledåse, for deres samspil og lyd er i særklasse. Især "Get Out of My Life Woman" og "Lies" giver en glimrende forståelse af, hvorfor man bør sætte sig tilbage og nyde pladen, mens man flår i luftguitaren. De 2 herrer klæder hinanden særdeles godt, og liveindspilningerne giver en glimrende fornemmelse af at sidde i salen, og være en del af den intimitet, som 2 herrer, 2 guitarer og 2 mikrofoner giver på en scene med dæmpet lys. Bestemt et lyt værd, og er du bluesentutiast, bør du kraftigt overveje at forøge din cd-samling med netop denne skive.

Duoen kan i øvrigt i 2007 opleves følgende steder

23. februar - Tante Olga - Randers
24. februar - Hummelhytten - Årup
14. april - Ålborg (TBA)
28. april - Tønsberg Roots Club - Tønsberg, Norge
28. september - Det Gamle Gasværk - Brabrand
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce