Connery

Peter Kempel

Drengrøv og selvstændig...

De fleste har haft drømmen, om at starte egen virksomhed, men kun få vover at tage springet. Connery.dk har talt med en række super cool drengerøve, som ved at starte egen virksomhed, har kunne kombinerer deres hobby med deres professionelle liv.
Peter Kempel
Den første vi har talt med, er 29 årige Peter Kempel. Som har startet en super fed online tøj og tilbehørs butik til mænd. Se butikken her: www.Greedy.dk

C: Hvad har du lavet før?

P: Før jeg startede greedy.dk var jeg i lære hos IBM som kontorassistent. Hvis der var noget jeg lærte i de 2 år. Så var det at det ikke var det jeg skulle lave resten af mit liv. Dog bragte det, det gode med sig at jeg flyttede fra Århus til København for at starte hos dem.

C: Hvorfor startede du Greedy.dk?

P: Efter IBM gik jeg arbejdsløs, så jeg tjente lidt ekstra penge ved at sælge accessories til mænd, som jeg hentede hjem fra USA. Dette greb hurtigt om sig, og det gik op for mig, at jeg måtte lave eget firma for at kunne følge med.

I starten var Greedy.dk derfor kun udtænkt til at sælge Accessories til mænd. Hvilket vi havde stor succes med, siden har vi udvidet en del, så vi nu også har tøj og grooming produkter, ja sågar også lidt gave ideer til veninden.

C: Hvor længe har du haft Greedy.dk?

P: Vi åbnede online butikken nov. 2005 med 60 varer og vælge imellem. I dag har vi ca. 800 varer.

C: Hvad har været det fedeste ved at være selvstændig?
ANNONCE
Peter Kempel
P: Det fedeste har helt klart været, og se at de ting man fandt for 4 år siden, og siden hen har vokset sig store og populære. Så det fedeste er at have set rigtigt. Da vi startede med Ed Hardy og American Apparel var der ingen da viste hvad det var. En anden fed ting er efter vi selv startede med at producere accessories. Der er ikke noget federe end og se det endelige produkt! Jeg har altid været stor fan af at rejse ud og finde varerne. Og at rejse er at leve. Så det er fedt!

C: Hvad har været det mest  belastende ved at være selvstændig?

P: BANKEN! (så er det sagt) det har været hårdt og udvide så kraftigt som vi har gjort. Det har tit medført at banken ikke helt har kunne forstå at vi har, skulle bruge flere penge på kort sigt. Jeg vil ikke sige arbejdstiderne, for de er som de er som selvstændig. Men det har været hårdt nogle gange og være alene om det, og det at man har, måtte vælge en masse fra for at udleve drømmen om greedy.dk.

C: Hvordan beslutter du hvad du skal tage hjem af produkter?

P: Se det har jeg aldrig rigtigt tænkt på. Hvis man skal tænke for meget over om man skal tage det hjem. Så er det nok ikke det rigtige på netop det tidspunkt.! Jeg har det sådan at jeg bare ved det når jeg ser det og jeg ser på MEGET!

C: Nogle tips til andre der vil starte deres eget?

P: Tips til andre. Tjah Jeg syntes ikke rigtigt man skal kaste sig ud i noget hvis det er for pengenes skyld. Det skal aldrig være udgangspunktet. Hvis det er noget man brænder for, så skal man gøre det!  Du skal ikke gøre det hvis ikke du vil gøre det 100%, det inklusivt at bruge alt sin tid, og at være villig til at gå en ekstra kilometer for din virksomhed.

Vi forlader hermed Peter, så han kan komme tilbage til arbejde, og glæder os til at se ham blive ved med at udvikle og købe fede ting hjem til jer gutter, så I kan være lækre for os tøser!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce