Connery

Permanent hårfjerning: Flere og flere mænd får lavet skønhedsbehandlinger

Mange har måske tidligere forbundet skønhedsbehandlinger med noget feminint, der er forbeholdt kvinder, men undersøgelser viser, at flere og flere mænd også får lavet skønhedsbehandlinger. Særligt permanent hårfjerning er blevet populært blandt mændene, og det hænger måske sammen med, at mange mænd i dag går op i at have en veltrænet krop, som de ønsker at vise frem, uden at den er gemt bag hårvækst. 

I dag er det alle slags mænd (og kvinder), der indimellem eller jævnligt modtager skønhedsbehandlinger, og skønhedsklinikkerne oplever en stadigt voksende interesse fra mændene i at modtage behandlinger, som på den ene eller anden måde kan hjælpe dem til det udseende, som de helst vil have.

Permanent hårfjerning med laser 

En af de skønhedsbehandlinger, der særligt hitter blandt mænd, er permanent hårfjerning. Permanent hårfjerning på mænd er en behandling, der udføres mange forskellige steder på kroppen alt efter ønske og behov. For eksempel kan du modtage permanent hårfjerning i ansigtet eller på kroppens mange områder.
Den permanente hårfjerning udføres ved en såkaldt laserbehandling og er betegnet som en skønhedsbehandling, som du får på en skønhedsklinik. Der findes også ikke-permanente hårfjerningsbehandlinger, som i stedet foregår med andre hårfjerningsmetoder som for eksempel voksbehandling. 

Mange mænd får lavet en behandling med permanent hårfjerning på ryg og brystet. Det hænger ofte sammen med mændenes ønske om at vise en veltrænet ryg eller et veltrænet bryst frem uden omfattende naturlig hårvækst, som skygger for de resultater, som de har opnået i træningscenteret. 

Mange mænd, der har tendens til naturlig og kraftig hårvækst på brystet eller ryggen, vælger også at få en permanent hårfjerning. Den permanente hårfjerning er altså ikke forbeholdt de mænd, som træner meget. Faktisk er behandlingen meget udbredt hos mange forskellige typer af mænd og kvinder.

Hårfjerning til kvinder er også meget udbredt, og kvinder er ligesom mændene også i interesserede i den permanente hårfjerning. Kvinderne får hyppigt lavet permanent hårfjerning på ben og arme. 

Permanent hårfjerning: Pris og målgruppe

Målgruppen for permanent hårfjerning og skønhedsbehandlinger generelt er bred, og behandlingerne er både populære hos mænd og kvinder. Hårfjerning i København, Århus, Hørsholm og mange andre byer er meget hyppige blandt særligt den unge generation, hvor kropsidealet og skønhedsidealet ofte er hårfrit eller meget begrænset og trimmet hårvækst. 

Permanent hårfjerning har en pris, som de fleste kan være med på. Du kan undersøge priserne ved din lokale klinik, og fordelen ved den permanente hårfjerning er, at udgiften er nu og her. Når først dit behandlingsforløb er ovre, så har du i fremtiden ikke længere udgifter til skrabere, barberskum, voksbehandlinger, og hvad der ellers hører til.

Det er dog ikke kun de unge, som ønsker at slippe for tiden med skraberen på badeværelset. Permanent hårfjerning foretages også i ældre aldersgrupper, som også har lyst til at slippe for at skulle bruge tidlige morgentimer på at finde skraberen frem.

Mænd får også skønhedsbehandlinger 

I dag er det hverken unormalt for eller forbeholdt nogle bestemte typer af mænd at få lavet skønhedsbehandlinger. Mange mænd går i dag også op i deres udseende på en anden måde end tidligere, og de ønsker også at se ud på en måde, som de bedst bryder sig om.

For mange mænd involverer det både træning, hårfjerning af kropsbehåring, pænt og velplejet hår og en flot hud, mens skønhedsidealet for andre mænd er anderledes, præcis som det gør sig gældende med kvinder. 
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce