Connery

Pep grafikken på din bærbare op?

Få 3D ydelse på din bærbare, så det svarer til din stationære

Siden tidernes morgen har bærbar altid haltet bag de stationære når det var tid til opgradering, eller når den skal bruges til de mere krævende 3D spil.
Pep grafikken på din bærbare op?
Løsningen kunne ligge i produktet der hedder ViDock, som er en grafikkort adapter til bærbare computere der giver mulighed for, at tilslutte grafikkortet fra stationære til din bærbare via en adapter. 

Selvom dette selvfølgelig er smart, giver udvidelsen ikke total smæk for skillingen, da overførselshastigheden på ExpressCard grænsesnittet svarer til båndbredde på en 1xPCIe, hvilket ikke er alverden. Derfor vil tilslutningen af high-end kort ikke kunne betale sig, da ydelsen vil ligge på niveau med billigere kort, som dog alligevel leverer op til 4 gange højere ydelse i forhold til alm. onboard grafikkort på bærbare computere. Enheden er relativt dyr og ligger på $429, og kræver desuden at din bærbare er udstyret med GeForce eller Radeon chipsæt. Så det kan faktisk bedre betale sig at købe en bærbar der allerede har et udmærket grafikkort.
ANNONCE
Del

Seneste nyt