Connery

Pedro Pascal sov som en sten, da han fik presset øjnene ud af hovedet i Game of Thrones

'Jeg fik mit hovede knust. Det var den bedste del af dagen'

Pedro Pascal, som lige nu er serieaktiv i den voldsomt populære tv-adaption af spillet The Last of Us, har sat sig ned til en snak med Sean Evans i "Hot Ones".

I programmet, hvor gæsten bliver interviewet mens vedkommende spiser hotwings med hotsauce af stigende styrke, fik Pascal et interessant spørgsmål; 

Hvordan var det at filme en scene, hvor du fik presset øjnene ud af hovedet?

Pascal har filmet 2 scener med den beskrivelse, én i The Equalizer 2, men den nok mest kendte er den, fra hans rolle som Oberyn Martell i Game of Thrones, hvor The Mountain (Hafþór Júlíus Björnsson) presser øjnene ud på ham.

Selvom scenen var utroligt grusom og skræmmende gennem skærmen, var det tilsyneladende ikke så slemt at være skuespiller i scenen

Pedro Pascal udtaler: 

"Jeg fik mit hovede knust. Det var den bedste del af dagen. Det var så varmt da vi skød den scene. Han (The Mountain, red) sad ovenpå mig og stak sine tommelfingre ind i øjenene på mig. 
Han havde nogle rør løbende langs hans arme med koldt (teater)blod, som blev pumpet ud på mit ansigt. Jeg følte intet pres overhovedet, han var så forsigtig. Jeg kunne ikke engang føle hans vægt ovenpå mig.

De puttede alle de her "kød-ting" på mit ansigt, og pumpede blod ud, så der ville komme en blodpøl. Jeg sov som en sten. Det var så varmt, men det her teater-kød, var koldt på min hud, og det var meget afslappende."

Når man er så cool som Pedro Pascal, så gør det ikke noget, at man af og til kommer sovende til pengene. 

Se resten af hans Hot Ones interview herunder:

ANNONCE
Pedro Pascal i Hot Ones
Del

Seneste nyt

Annonce