Connery

Pebersauce

Der er ikke noget der imponerer drengene som en god sauce!

Pebersauce

Denne sauce er min ynglings sauce! Der skal bruges en del ingredienser - men den smager virkelig også godt.

Den er oplagt til en god steak, men jeg bruger den til det meste.

Jeg har sågar også lavet den i større portioner, og brugt den som sauce i en gryderet - MUMS!

Ingredienser:

6 små Skalotteløg i helt små stykker

1 fed Hvidløg presset

1 bakke Champignon i skiver

1 spsk. paprika

1 dåse Madagascar Peberkorn i saltlage

1 dl Whiskey eller Cognac

Alternativt til spiritussen kan man bruge 2 dl rødvin

2 dl vand

1 spsk. sennep

3 spsk flydende kalve/okse boullion

2 spsk flydende trøffel/kantarel boullion 

1/2 fløde

Tilberedning

Svits løg og champigning i en pande sammen med paprika, og tilsæt 2 spsk peberkort - mos den ene spsk. for at forstærke pebersmagen.

Tilsæt derefter spiritussen, og lad alkoholen fordampe.

Tilsæt 2 dl vand og sennep.

Lad det koge ned og og tilsæt så fløden.

Smag til med salt, peber.

Tip: Det smager endnu bedre, hvis det laves i den pande, man har brugt til at stege bøfferne i. Man kan som pynt tilsætte lidt flere hele peberkorn.

Bon Appetit!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce