Pebersauce
Der er ikke noget der imponerer drengene som en god sauce!
Denne sauce er min ynglings sauce! Der skal bruges en del ingredienser - men den smager virkelig også godt.
Den er oplagt til en god steak, men jeg bruger den til det meste.
Jeg har sågar også lavet den i større portioner, og brugt den som sauce i en gryderet - MUMS!
Ingredienser:
6 små Skalotteløg i helt små stykker
1 fed Hvidløg presset
1 bakke Champignon i skiver
1 spsk. paprika
1 dåse Madagascar Peberkorn i saltlage
1 dl Whiskey eller Cognac
Alternativt til spiritussen kan man bruge 2 dl rødvin
2 dl vand
1 spsk. sennep
3 spsk flydende kalve/okse boullion
2 spsk flydende trøffel/kantarel boullion
1/2 fløde
Tilberedning
Svits løg og champigning i en pande sammen med paprika, og tilsæt 2 spsk peberkort - mos den ene spsk. for at forstærke pebersmagen.
Tilsæt derefter spiritussen, og lad alkoholen fordampe.
Tilsæt 2 dl vand og sennep.
Lad det koge ned og og tilsæt så fløden.
Smag til med salt, peber.
Tip: Det smager endnu bedre, hvis det laves i den pande, man har brugt til at stege bøfferne i. Man kan som pynt tilsætte lidt flere hele peberkorn.
Bon Appetit!