Connery

Paverne kommer til streamingtjenesterne

Jude Law, Anthony Hopkins, Jonathan Pryce og John Malkovich er alle paver omkring årsskiftet!

Hollywood lader til at have bestemt sig for, at det er på tide vi får noget underholdning omkring katolikkerne og deres paver. 

Så meget faktisk, at der både er en film og en serie på vej - og det er altså to vidt forskellige ting. 

Det har skabt lidt forvirring på redaktionen, men nu har vi styr på det - tror vi nok. 

ANNONCE
Jude Law i The New Pope - Paverne kommer til streamingtjenesterne Jude Law i The New Pope

The New Pope er en serie, der er et spin-off af miniserien The Young Pope fra 2016.  

Det er en serie der er skabt af oscarvinderen Paolo Sorrentino, med Jude Law og John Malkowich i hovedrollerne. 

Oscarvinderen Paolo Sorrentino har skabt og instrueret The New Pope - med Jude Law og John Malkovich i hovedrollerne.

Amerikaneren Lenny Belardo (Jude Law), som blev valgt til ny pave under navnet Pius XIII, i serien The Young Pope, ligger i koma. I hans fravær tager den sofistikerede og charmerende engelske aristokrat Sir John Brannox (John Malkovich) plads i Pavestolen under navnet John Paul III.

Den nye pave synes perfekt, men viser sig at skjule på hemmeligheder og være en smule skrøbelig. Han finder også hurtigt ud af, at det ikke bliver let at erstatte den karismatiske og unge Pius XIII, som svæver mellem liv og død. Den komaliggende pave er nemlig blevet en helgen blandt tusindvis af troende, som er begyndt at tilbede ham, hvilket er med til at trække fronterne op blandt fundamentalisterne.

Samtidig er den katolske kirke under angreb efter flere skandaler, som risikerer at smadre de eksisterende hierarkier og Kristendommens symboler. Men som altid er intet, hvad det giver sig ud for i Vatikanet.

Alle ni episoder af The New Pope er instrueret af Oscarvinderen Paolo Sorrentino, som har skrevet serien sammen med Umberto Contarello og Stefano Bises. The New Pope er samtidig opfølgeren til The Young Pope og dermed Paolo Sorrentinos anden serie om pavedømmet. Ulrich Thomsen, Sharon Stone og Marilyn Manson medvirker også i serien, der får dansk premiere på C More i januar 2020.

ANNONCE
The New Pope - Trailer
Pryce og Hopkins i 'The Two Popes' - Paverne kommer til streamingtjenesterne Pryce og Hopkins i 'The Two Popes'

Næsten samtidig, er Netflix på vej med filmen 'The Two Popes'

The Two Popes er en film, der følger en af de mest dramatiske magtskifter i den katolske kirke i 2000 år. Nemlig skiftet mellem Pave Benedict og Pave Francis. 

The Two Popes der instrueres af den Oscar-nominerede Anthony McCarten, er ikke en biografisk film, men derimod en semi-komedisk dramatisering af hændelserne, der skete omkring skiftet i 2012. 

Denne film bæres af skuespillerne Anthony Hopkins og Jonathan Price - og filmen lander på Netflix den 20. december 2019.  

ANNONCE
The Two Popes - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce