Connery

Paul Walkers sidste film

Denne film varsler Paul Walkers sidste færdigindspillede produktion nogensinde.

Paul Walkers sidste film
Paul Walker mistede livet alt for tidligt i en bilulykke november sidste år. Indspilningen af den syvende film i The Fast and the Furious-franchisen var i fuld gang inden ulykken, men dødfaldet udskød hele produktionen til langt ud i fremtiden. Desværre er instruktøren James Wan derfor nødt til at finde en passende afslutning for hovedrolleskuespilleren(Brian O’Connor), og i første omgang var der tale om at lade ham dø i filmen.

Nyere rygter svirrer heldigvis omkring, at de vælger at ’pensionere’ ham i stedet for, og derfor fuldfører filmen ved brug af CGI-personer og sammenklipper resten af optagelserne for at fuldføre filmen.  Fast and Furious 7 er indtil videre sat til at få verdenspremiere til april 2015.

Heldigvis får vi lov til at se ham i en sidste, færdigindspillet film i år – Brick Mansions – og den vil vi da gerne give et lille shout-out til.

Beskrivelse
I en forfalden og øde del af Detroit huser de forladte murstenshuse nu byens allermest farlige kriminelle. Undercover-betjenten Damien Collier (Paul Walker) har helliget sit arbejdsliv til at bekæmpe korruption. Ex-fangen Lino (David Belle) kæmper hver dag en kamp for at leve et ærligt liv på den rette side af loven. Deres veje krydses, da narkokongen Tremaine (RZA) kidnapper Linos kæreste, og de to modsætninger pludselig tvinges til at samarbejde for at forhindre, at hele byen eksploderer.

Brick Mansions bygger på kulthittet District 13 og er Paul Walkers sidste, færdigindspillede film. Opfinderen af Parkour, David Belle, spiller Lino i en nyskabende film, der twister actiongenren med hyperstylede parkour-stunts og pumpet musik.

Beskrivelsen lyder som en lækker, lille action-perle med fede effekter, masser af macho-action og uden tvivl en masse drengerøvselementer!

Brick Mansions får premiere i de danske biografer d. 24. april.
ANNONCE
Brick Mansions - Official Trailer
Del

Seneste nyt