Connery

Patrick Wayne Kearney

manden bag en masse drab på homoseksuelle mænd...

Antal dræbte: 32
Legede med politiet: 0% (tossen meldte sig selv)
Drabsmetode: Instant
Udseende: Grim
Flygtet: 0 gange
Mordvåben: Pistol
Dræbte helst: Homoseksuelle mænd

Patrick Wayne Kearney blev født i 1940 i Texas, han var den yngste af tre brødre. Han var en tynd splejs, som har været et nemt offer for skolegårdsbøllerne. I en alder af 8 år vidste han allerede, at han ville dræbe folk, det var simpelthen hans kald her i livet. I sin unge alder, tænkte han tit på mord, hans fantasier om at dræbe andre, var også meget detaljerede.
ANNONCE
Patrick Wayne Kearney
Efter mange års mordtænkning, havde han bestemt sig for at gøre det. Han samlede folk op tilfældige steder, i barer, busstopsteder og andre steder, hvor det var muligt at finde bøsser. Han kørte så sammen med dem ud til et øde sted, og fortalte hans offer, at de skulle ud og have sex i en busk. 

Homoseksuelle mænd blev myrdet i bunkevis fra 1975 til 1977, de blev alle dumpet af på highways mellem Los Angeles og den mexicanske grænse. Kearneys blev dog aldrig fanget af politiet, han meldte nemlig sig selv på Redondo beach Politistation.

Kearney vadede ind på politistationen, og erklærede sig skyldig i tre manddrab. Han blev dømt til livsvarigt fængsel. Han opgav efterfølgende en komplet liste, over alle han havde dræbt til politiet.

Senere erkendte han sig skyldig i 18 drab mere, men det varede dog ikke længe inden Kearney erkendte endnu 11 mord. Til sidst var han op på 32 drab i alt.
 
Følg med når Connery.dk tager et tjek på de mest bestialske seriemordere i den kommende tid...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce