Connery

Party in DK

Festportal med nye features

Party in DK

Partyin.dk har på det seneste haft travlt med at udvikle deres site. 

Siden udmærker sig ved at samle op på events og fester i, indtil videre, 10 af landets største byer. Which is nice.

Især når man kommer uden for KBH-området, er det svært at få budskabet ud om events og fester, og her rammer Partyin.dk's idé et rigtigt tørt sted. Ud over at samle op på events, har gutterne også skabt en aktiv jobportal til jobsøgere og arbejdsgivere i club- og restaurationsbranchen. 

ANNONCE

Nikolaj Østergaard fra Partyin.dk fortæller om sitet:

Partyin.dk er Danmarks største online guide til nattelivet med tusinder af besøgende hver uge. Hos Partyin.dk er vi et passioneret team, med mere end 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen. Vi brænder for at skabe et bånd mellem festglade mennesker og barer, diskoteker, natklubber, pubs og spillesteder. Vi føler vi har nøglen til succes for landets mange steder, med vores platform, som giver det komplette overblik over nattelivets mange muligheder. På Partyin.dk finder man informationer om barer, natklubber og spillesteder. Alt fra åbningstider og kommende events, til information om aldergrænser og anmeldelser af stederne.
Derudover er det muligt at booke bord hos en bar eller natklub, som er tilknyttet Partyin.dk. 

Vi tilbyder som de eneste i Danmark en komplet oversigtover jobs i nattelivet, og muligheden for at sende opfordret jobansøgninger ud til flere steder på en gang. Jobsektionen er
meget populær, især i januar/februar og august/september da mange nye studerende kommer til byerne. Gennem et job i denne branche får man hurtigt et stort netværk, og arbejder i et miljø fyldt med jævnaldrende.

ANNONCE
Party in DK

Vores nyeste tiltag er Partyin Auktionen, som er en et auktionssystem, som er inspireret af en hollandsk auktion.
Partyin Auktionen går i sin enkelthed ud på, at en natklub eller en bar eksempelvis ligger en flaske vodka med vand op til 1000 kr. Når så auktionen starter kl. 12:00 onsdag til lørdag, så tæller tiden nedad og prisen falder med tiden. Det vil sige afhængigt at hvor lang tid mange tør vente, så kan man faktisk få en flaske vodka med tilhørende vand til, til meget billige penge. Auktionerne indeholder alle former for drikkevarer, og det er op til det individuelle sted, hvad man vil ligge op på Partyin Auktionen. På nuværende tidspunkt er Partyin Auktionen kun tilgængelig i Aarhus, men der går ikke længe før det er muligt at benytte Auktionen i andre byer.

ANNONCE
Facts:

Web: Partyin.dk

Del

Seneste nyt

Annonce