Connery

Parks & Recreations-castet vender tilbage med en genforening i et tv-special

Ron Swanson og co. en sidste gang!

Med næsten 5 år siden, at vi sagde farvel til den famøse mockumentary med gyldne øjeblikke fra blandt andre Ron Swanson, så er der godt nyt til fans af serien.

Kameraet bliver for et enkelt afsnit igen peget mod teamet hos Parks Dempartment i Pawnee, Indiana - hele castet genforenes nemlig!

TV Line kan fortælle, at de alle mødes igen i en 30-minutters tv-special - og vi snakker Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe og flere!

Afsnittet virker til at være opfundet i disse Corona-tider, da den omhandler Leslie Knope (Poehler), som er opsat på at være forbundet med sine venner i en tid, hvor man skal dyrke social distance.

Skaberne af serien har fortalt, at de håber, at det nye afsnit vil få folks humør op i denne svære tid. Desuden håber de, at folk vil donere penge i forbindelse med afsnittets premiere for at samle ind til en god sags tjeneste - mere specifikt COVID-19 Response Fund. 

"Jeg sendte en håbefuld mail til hele castet - og de vendte allerede tilbage til mig inden for 45 minutter. Vi håber alle kommer til at nyde afsnittet!" - fortalte co-creator Mike Schur.

Kæft, det bliver smukt!

Afsnittet bliver vist på NBC d. 30. april. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce