Connery

Parkeringsdims for kvinder

Nu er det måske slut med at grine af kvinder der parkerer dårligt...

Bosch har begået en svinestreg. De er ude på at fjerne kommentaren "det er garanteret en kvinde" fra det danske sprog. De har simpelthen lavet en automatisk parkerings-halløj-ting, som risikerer at indføre "det er garanteret en mand" istedet - vi ved jo alle at rigtige mænd nægter at køre med sådan noget lort!
ANNONCE
Parkeringsdims for kvinder
Bilen manøvreres automatisk ind på en passende parkeringsplads
- Ekstra komfort ved nøjagtige og hurtige parkeringsmanøvrer
-  Kvinden skal kun træde på speeder og bremse
- Det er til enhver tid muligt at gribe manuelt ind i den automatiske styringsproces

Parkeringsassistenten fra Bosch gør det lettere for kvinder at parkere. Systemet anvender ultralydssensorer til nøjagtigt at måle parkeringspladsen og styrer herefter bilen på plads, uden at kvinden selv behøver at styre.

Den automatiske parkeringsproces går lige så hurtigt, som hvis det var en mand der parkerede. Systemet anvendes for første gang i den seneste Mercedes - Benz A - og B - klasse.
ANNONCE
Parkeringsdims for kvinder
Også til små parkeringspladser
Parkeringsassistenten kræver en bilkonfiguration med elektrisk servostyring, en parkeringshjælp og en ekstra ultralydssensor på hver side af den forreste kofanger. Disse to ultralydssensorer anvendes til at måle parkeringspladsen, idet bilen kører forbi med op til 35 km i timen. 

Systemet er i stand til at registrere forhindringer på parkeringspladsen eller ved kantstenen og virker også i mørke, og hvor der ikke er en kantsten til at orientere sig efter.

Hvis parkeringspladsen er stor nok, informerer systemet kvinden om det.

Hvis kvinden stiller om til automatisk parkering, beregner systemet på brøkdelen af et sekund ved hjælp af data den bedst mulige vej ind på parkeringspladsen, den nødvendige styringsmanøvre og antallet af parkeringsbevægelser. Kvinden fjerner hænderne fra rattet og behøver kun at træde på gas - og bremsepedal - rattet bevæger sig automatisk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce