Connery

Paris må vente [Anmeldelse]

Eleanor Coppola byder på franske fristelser i romantisk komedie.

2 6 0 773
2 ud af 6 stjerner
Paris må vente - Trailer
SF Studios - Paris må vente [Anmeldelse] SF Studios

Tid til kærlighed

Michael (Alec Baldwin) er en meget travl filmproducer, der skal holde styr på store filmproduktioner verden over. Selv når han og konen Anne (Diane Lane) er på ferie i Frankrig, har han ikke megen tid til at udvise kærlighed og omsorg. Anne har endda opgivet sin karriere som forfatter, til fordel for Michaels. Nu bruger hun sin tid på at tage billeder af alle de ting og steder, hun ser på sin dag. Da Michael må afbryde ferien, for at tage til Budapest, tilbyder Michaels franske producer partner Jacques (Arnaud Viard), at køre Anne videre til Paris. Det bliver en køretur hun sent vil glemme og måske lige netop, hvad hun har brug for.

SF Studios - Paris må vente [Anmeldelse] SF Studios

Franske fristelser

Jacques er en meget entusiastisk og passioneret mand, der er fast besluttet på at vise Anne, hvor fantastisk og smuk Frankrig er. Derfor ender køreturen med at blive meget længere end forventet og da de endeligt når frem til Paris, er det muligvis ikke kun Frankrig, Anne har forelsket sig i...

SF Studios - Paris må vente [Anmeldelse] SF Studios

Family Affair

Filmen er skrevet og instrueret af Eleanor Coppola. Hun debuterer i en alder af 81 år som filminstruktør og mens de færreste nok kender hende, er hendes mand Francis Ford Coppola (Godfather trilogien, Apocalypse Now, Bram Stokers Dracula) meget mere berømt. Ikke blot for sine film, men også for sine velsmagende vine (som jeg varmt kan anbefale).

SF Studios - Paris må vente [Anmeldelse] SF Studios

We’ll always have Paris

Paris må vente vil gerne være en hjertevarm og forførende romantisk komedie, men det er svært at lade sig forføre, når alle karaktererne er så irriterende. Alec Baldwin er kun med i et par enkelte scener, Arnaud Viard er bare alt, alt for meget - på alle leder og kanter, og Diane Lane er bare ”along for the ride”, virker det mest af alt som om. Paris må vente og det kan publikum også godt med at se denne film, til den kommer på tv eller Netflix.

Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvs faktor: 0%

Teknisk information:

Original titel: Paris Can Wait/Bonjour Anne

Dansk titel: Paris må vente

Land: Japan/USA, 2016

Instruktør: Eleanor Coppola

Medv.: Diane Lane, Alec Baldwin og Arnaud Viard

Genre: Komedie/Drama/Kærlighed

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 92 min

Dansk bio premiere: 21. september 2017

Distributør: SF Studios

Del