Connery

Paramount+: En frisk streamingtjeneste er nu klar til udforskning

Paramount Plus er endnu en streamingtjeneste der fodrer bingewatchingen

Den nyeste bejler til streamernes budgetter; Paramount Plus, er langt om længe blevet lanceret for den brede offentlighed. 

Paramount Plus har haft en lidt snørklet vej til det danske marked, hvor den i første omgang blev udbudt som en del af diverse kabel- og telefonipakker og efterfølgende lanceret som tillægsprodukt på Apple TV. 

Nu er ViacomCBS' streamingtjeneste dog lanceret bredt for nordiske forbrugere - med egen dedikeret op på tværs af både iOS, Android, Apple TV og Android TV. 

Ved første øjekast ligner Paramount+ lidt endnu en tjeneste, der leverer et forvirrende bagkatalog af gamle titler - men ambitionerne virker til at være højere, hvis man dykker ned i den nye tjeneste.

Streamingtjenesten samler indhold fra kanaler som MTV, Nickelodeon og Comedy Central - men også det brede udvalg af tv-serier fra Showtime og filmbiblioteket fra gode gamle Paramount Pictures. 

Det betyder at streamingtjenesten lanceres med et heftigt bagkatalog af ældre materiale: Legendariske film lige fra The Godfather, over Truman Show, Indiana Jones - og til den ganske nye Capone, 2020-filmen med Tom Hardy i hovedrollen som den notoriske mafiaboss. 

Serier som Twin Peaks, Dexter, Penny Dreadful og Calfornication findes også på Paramount+ i sin helhed - ligesom komplette biblioteker af South Park, The Daily Show med Trevor Noah, Svampebob Firkant sammen med det massive indhold af det moderne MTV's reality-indhold, skarpt ført an af klassikere som Ex on the beach, The Hills og Jersey Shore

Altså, et solidt bagkatalog, som byder på gensyn med tusindevis af timers underholdning. 

ANNONCE
Paramount+ originalen The Stand

Nye produktioner allerede på plads

Selvfølgelig skal Paramount Plus ikke bare fungere som et bibliotek for ældre indhold - det lader i hvert fald ikke til at være en vindende opskrift på at vinde andele i streamingmarkedet. De ombejlede streamingkroner skal blandt andet vindes hjem med den dystopiske serie 'Two Weeks to Live' med GoT-stjernen Maisie Williams, Kevin Costners moderne cowboy-drama 'Yellowstone', Lucy Liu-serien 'Why Women Kill' og ikke mindst den nye sæson af The Twilight Zone. 

"Vi er meget glade for nu at gøre det muligt for danske og nordiske seere at opleve det bedste indhold fra vores populære kanaler på vores egen platform til en pris, der er betydeligt lavere end andre streamingtjenester. Lanceringen via vores partnere var meget vellykket, og nu er vi glade for, at endnu flere forbrugere kan udforske Paramount+," siger Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS.

Tilgængelighed og pris

Ved lanceringen vil Paramount+ være tilgængelig online på ParamountPlus.com og på mobile- og tilsluttede TV-enheder via Paramount+ appen til iOS, Android og gennem Apple TV og Android TV.

Prisen er 59 kr. per måned, og nordiske forbrugere kan tilmelde sig en 7 dages gratis prøveperiode. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce