Connery

Paradise Hotel 2010 - Sæson 6

Paradise Hotel 2010! Så er undskyldingen for at kigge på bikini-babes i fjernsynet her igen. Paradise Hotel Sæson 6 ruller over skærmen fra i aften d. 8. februar og året byder på et par rigtig frækkerter.

Amalie, Stina, Tammie, Samanta, Zara - Paradise Hotel 2010 - Sæson 6 Amalie, Stina, Tammie, Samanta, Zara

Paradise Hotel handler groft sagt om at stå ene tilbage, for så har man ganske enkelt vundet. Der er dømt diskussioner, intriger, hjernedød underholdning og forhåbentlig lirede sexklip og tøse-tuderi.

Her på Connery.dk håber vi selvfølgelig, at vi kan lande et par af deltagerne, som Connerybabes igen i denne sæson!Paradise Hotel 2010 har premiere på Tv3 mandag d. 8 feb klokken 22.00


Bonusinfo: Temasangen til årets sæson er lavet af VICA, som kort sagt er en dejlig blondine.

VICA har ikke musikken fra fremmede! Hendes forældre var med i bandet Sirius, og er bedst kendt for sangen “Ka’ Du Ha’ Det Rigtigt Godt”.

Udover at forberede sit debutalbum, er VICA bachelor i Jura fra Københavns Universitet, løber over 50 km om ugen og er en rigtig hestepige! - Hende kan du se mere til i videoen herunder og i photoshootet med hendes tidligere band Ladies Lounge.

 

ANNONCE
VICA - Beatet i mit hjerte
Del
Om forfatteren
Jakob Neua Jakob Neua

Følg på:

Forhenværende chefredaktør, og en af grundlæggerne af Connery.dk - Med en syg humor, skøre ideér og andet godt fra hoften er Jakobs ultimative mål, at komme til at leve af at drikke sjusser. 

2015: Jakob lever nu af at drikke sjusser!

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt