Connery

Panerai Luminor Tourbillion 47MM

Vanvittig Lo Scienzato-edition

Panerai er et vellidt urmærke, og nu er de på banen med en ny model af fra den ypperste modelserie, der har tilnavnet Lo Scienziato.

Den første Lo Scienziato-kollektion blev lanceret i 2010, i forbindelse med 400-års jubilæet for stjernekigger, astronom, fysiker og opfinder Galileo Galilei.

Lo Scienziato har siden da været Panerais fællesnævner for ure der skubber mærkets tekniske og mentale grænser. 

Den nyeste model er det nye Panerai Luminor Tourbillion GMT - efter sigende et af de mest udfordrende projekter på Panerais laboratorie. 

ANNONCE
Panerai Luminor Tourbillion 47MM

Titanium-galore

Uret er udført i en Grade 5 titanium-urkasse, med et sandblæst finish, der står i kontrast til kransen og kronen. Panerais genkendelige sikkerhedslås har fået en overhaling i carbotech-materiale. 

De armygrønne urskiver er valgt for at holde blikket fikseret, så det ikke forsvinder helt ind i skeletdesignet.

Titaniumskonstruktionen er selvsagt korrosionsbestandig, letvægtig og 49% lettere end lignende stålkonstruktioner. 

Måden hvorpå Panerai har skabt urkassen er interessant i sig selv - i stedet for at støbe eller udfræse, er den lavet ved hjælp af en 3D-printer proces, der binder titaniumpulver sammen i en enormt præcis laserproces, der printer mikroskopiske lag på 0.02mm af gangen. 

Denne proces, er også benyttet til urlænken, der der derfor består af hule ledbånd, som resulterer i en lænkevægt på blot 18 gram(!) uden at gå på kompromis med hverken vandtæthed eller styrke. 

Alt i alt et ganske lækkert ur - bagsiden af medaljen? Uret har en vejledende salgspris på 145.000 euro (1.08 millioner kroner).

ANNONCE
Panerai Luminor Tourbillon GMT PAM00768

MOVEMENT: skeleton hand-wound mechanical, P.2005/T calibre, 161⁄4 lignes, 10.05 mm thick, 31 jewels, 28,800 vibrations/hour, Glucydur® balance, Incabloc® anti-shock device, three spring barrels 277 components.

FUNCTIONS: Hours, minutes, small seconds, GMT, 24h indicator, power reserve indicator on the front, tourbillon.

POWER RESERVE: 6 days.

CASE: Sandblasted titanium case formed by Direct Metal
Laser Sintering (DMLS) technology, diameter 47 mm, thickness 17,66 mm. Bezel, crown and lever of the crown-protecting Safety LockTM device in carbotech.

STRAP: Grey alligator, sandblasted titanium folding buckle. A second strap made of black Velcro with anthracite stitching and a titanium clasp is also supplied. WATER-RESISTANCE: 10 bar (~100 metres).

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce