Connery

Pallisgaards naivitet

At tro på det bedste i folk, ender ofte med en syngende lussing

Der har været stille om mig som person i en rum tid. For stille vil nogle måske mene, mens andre tænker åh nej - åbner han nu kæften igen. Jeg har gennemlevet både lykke, sorg og svigt på ret kort tid. Det er egentlig kimen ved sagen.
Pallisgaards naivitet
Jeg fandt sammen med en, i mine øjne, dejlig pige i forsommeren. Vi havde kendt hinanden i over 5 år - og flirtet en del gange, så alt det basale var ligesom overstået. Lykken var enorm, og forelskelsen brusede igennem vore blodårer.

Alt virkede rosenrødt. Endda så rosenrødt, at jeg indvilligede i at købe et halvt hus, for at hjælpe hende. Hvor dumt var det lige? Jeg gik med ret ryg ind i sagen og tænkte, at chancer er til for at blive taget. Min gamle chef plejer at sige, at man misser 100% af de chancer man ikke tager.

Egentlig burde alarmklokkerne have ringet, for tidligere episoder i hendes liv udstillede hende som en person af tvivlsom karakter, når det kom til kærester og forhold.

Nå men for at gøre en lang historie kort, så endte mit forhold 20 dage efter, vi havde købt hus sammen, mens jeg sad på vej hjem i toget fra min onkels begravelse. SMS'er meget smarte, men fuck hvor jeg hader de folk, der bruger dem til så betydningsfulde ting. Hvem sagde konfliktsky og fri for alt, hvad der hedder ryggrad? Hmm - det gjorde jeg vidst lige.

Nu sidder jeg så i Tønder, med halvparten i et hus og tæller dagene til, at jeg kan begynde mit liv igen. Men for at kunne tælle dagene, så kræver det vel egentlig, at man har en tidsramme. Se der er det så, at kæden hopper af for mig, for hvordan tæller man ned til en dag, man ikke ved hvornår kommer?

Jeg har i tidligere artikler beskrevet min trang til at gennemanalysere og gennemtænke de scenarier jeg står i i min hverdag, så gæt hvad tiden går med nu. Nogle kan undre sig over, at hævn ikke har været en del af mine tanker, men hvorfor lade mine handlinger falde ned på et niveau, hvor jeg ikke kan stå inde for dem? Hævn er så let en måde at få en momentan tilfredstillelse, men hvad med at se tingene i et større perspektiv? Men så igen - hvad med bare at vende en sådan person ryggen?

Nej jeg prøver så vidt som muligt at genoptage mit eget liv. Nyde mine venners selskab og dyrke det søde liv med byture, champagne, god mad og er genopstået som DJ. Selvfølgelig ville disse ting også være vidunderlige med en kæreste ved sin side, men der er nu noget magisk over, at gennemleve disse perioder som single.

Jeg har før udtalt, at den pige der kan få mig ned med nakken, ikke er født endnu.. Den sætning holder skam endnu!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce