Connery

Pænt hurtig: LG's nye gamerskærm byder på 4K og 1ms GTG

Verdens første 4K IPS monitor med 1ms GTG

Det kan være svært at gennemskue, hvornår noget er rent marketing bullshit, og hvornår der ret faktisk er noget værd at komme efter, når en producent annoncerer et produkt som "Verdens første". 

Denne gang er det LG der lancerer verdens første 4K UHD monitor med 1 millisekund responstid for GTG (gray to gray) til gamere.

Så er det spændende eller bullshit?

Well. 

Gray-to-gray er termen for, hvor hurtig en pixel kan skifte farve fra en til en anden - og 1 millisekund er cirka så hurtigt vi kan håbe på - det er en tusindedel af et sekund. 

ANNONCE
Pænt hurtig: LG's nye gamerskærm byder på 4K og 1ms GTG

Men mens de fleste af denne type ultrahurtige skærme gør det på max 1440 pixel (2K), har LG fjort det ved et 4K IPS-panel, der også har en refreshrate på 144 Hz. 

Og det er faktisk ikke dumt - at det så også kræver en seriøs gamer-PC for at udnytte potentialet til det yderste, er værd at have in mente. 

Skærmen hedder LG UltraGear 27GN950 - og den er også Nvidia G-Sync certificeret, hvilket gør den til et optimalt valg med et GeForce 20-serie grafikkort. 

Dertil kommer selvfølgelig et gamerfokuseret design med rigeligt RGB-belysning.

I forhold til korrekt farvegengivelse, har skærmen en VESA DisplayHDR 600-certificering, så det er heller ikke dumt. 

Den nye 27" LG UltraGear skærm er startskuddet på en ny æra for mærkets gamerbrand UltraGear - i hvert fald er det med dette produkt, at der rulles et nyt logo og look ud. 

Prisen på skærmen er endnu ikke meldt ud, men forvent en lancering i løbet af efteråret. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt