Connery

Pædofili, Aalbæk og Station Next

Måske et sært emne at tage op midt i biler, babes og gadgets…

(c) Istockphoto - Pædofili, Aalbæk og Station Next (c) Istockphoto
Nuvel! Det synes i medierne, som om, at der er pædofile over alt. Måske er du, som læser denne artikel pædofil? Måske er din kammerat? Måske er du selv et offer? Måske er du bange for, om du kunne risikere at være pædofil?

 

Medierne vælter sig i pædofili for tiden, fordi der for nyligt er faldet dom i den største ladning af børneporno fundet i Danmark. Ladningen svarede til mere end en 1,4 million billeder, 9288 videoklip.. Ja faktisk var der over 4 millioner billeder og 22.000 videoklip på computeren, men politiet opgav, at se det hele igennem til sagsakterne.

Den 26 årige Peter Christensen undskyldte sig med ”at han lider lidt af samlermani”… Og samlermanien gav kun 2 år i fængsel for 1,4 million fucking billeder… 1,4 fucking million!!

I en helt anden sag, som har mediernes opmærksomhed, kalder Peter Aalbæk en tidligere ansat og tidligere pædofilidømt for en ”guttermand”…

 

Peters ”guttermand” er i 2003 blevet ansat til at lave oprydning og rengøring på Station Next. Et filmprojekt, som er støttet af Kulturministeriet, hvor mere end 6000 børn og unge hvert år, får mulighed for, i samarbejde med professionelle filmfolk, at ”gå til film”.

 

Guttermanden har luntet rundt, ryddet op og gjort rent. Han har for så vidt vides, ikke gjort nogen fortræd. Man kan selvfølgelig spekulere i, om han måske har haft lidt lange øjne til visse af ungerne, eller om han har høvlet den af derhjemme, men der har efter ledelsens overbevisning ikke været nogen kritisable forhold, som de kender til.

Faktisk kunne manden sikkert have arbejdet videre, hvis ikke EB havde rusket op i sagerne, og forfulgt ham med et kamera og en mikrofon.

 

Station Next undskylder ansættelsen med, at hans arbejdsfunktion ikke har været af en sådan karakter, at en børneattest var krævet, og at lovgivningen om indhentning af ”børneattester” ikke eksisterede ved ansættelsen i 2003.

Så sådan helt grundlæggende, har de vel ikke gjort andet forkert, end at de måske bare for god ordens skyld burde tjekke alle, der kommer i nærheden af ungerne?

 

Guttermanden skal have en chance, det har samfundet bestemt”, siger Ålen, og han har jo fuldkommet ret. Vi kan jo ikke med den ene hånd lukke den slags mennesker ud af spjældet, og bruge den anden hånd til at tæve dem med en stok!

Sådan gælder det i øvrigt for alle mennesker i retsstaten, og det kan vi være stolte af i Danmark.

Peter Aalbæk burde nok bare overveje, om den chance skal involvere børn… Man ansætter vel heller ikke en alkoholiker på lageret i en spritfabrik!?

 

Det helt store spørgsmål er dog, om ikke bare vi burde smide nøglen til pædofile væk, lad os sige 1,4 millioner gange, og aldrig åbne døren igen?!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce