Connery

Pacific Rim - Hvordan var det nu lige med kæmpemonstre og robotter?

Pacific Rim er proppet med godzilla inspirerede monstre

Rawr - Pacific Rim - Hvordan var det nu lige med kæmpemonstre og robotter? Rawr
Dette monster er angiveligt bag inspirationen til Pacific Rim - Pacific Rim - Hvordan var det nu lige med kæmpemonstre og robotter? Dette monster er angiveligt bag inspirationen til Pacific Rim
Mest af alt handler den biograf-aktuelle Pacific Rim og store monstre og store robotter...
Pacific Rim er effekt-science-fiction på toppen. Special Effects mestere Guillermo del Toro har i den grad fået lov til at boltre sig med en nørdet passion i form af kæmpe reptil-lignende monstre, der trækker på arv materiale fra ikoniske monstre som Godzilla og bæstet fra dybet, især.

Pacific Rim kunne have heddet Robots vs. Dinosaurs og været en crappy B-film, men med et budget på 190 millioner dollars og box office på 300 millioner er der altså skabt en lille succes af en perle for rigtige special effects elskere. 

Læs også filmanmelderens bedømmelse.

Transformers og Real Steel har vist os hvor fede og "troværdige" filmrobotter kan skabes, og her skuffer Pacific Rim absolut ikke.

Fun fact om Pacific Rim: Guillermo Del Toros mål med filmen er angiveligt at "Se 25 etager høje motherfuckers kæmpe mod hinanden i 2½ time." - Mission Accomplished!
ANNONCE
Pacific Rim - Hvordan var det nu lige med kæmpemonstre og robotter?
Del

Seneste nyt

Annonce