Connery

På tur gennem Ungarn..

..med en kærre på 419 kg uden en okse!

I ungarn keder de sig. De keder sig endda så meget, at man er nød til at udføre tåbelige beviser, for at vise at man har ret. Et udtryk som: "Jeg er stærk som en okse!" kan hurtigt medføre en tur på over 600 km, vel at mærke trækkende på en herre tung kærre.
ANNONCE
På tur gennem Ungarn..
Det var netop hvad der skete for en 59årig ungarer, da han påstod at han var stærk som en okse. Fluks var hans venner klar med en kærre, som den kære gamle mand Laszlo Aranyi nu var nød til at trække tværs gennem Ungarn.

Laszlo startede ved Ungarns østlige grænse og slæbte den 419 kg tunge kærre til byen Szombathely ved den vestlige grænse. Denne bedrift tog Laszlo lidt over tre uger.

Laszlo gennemførte dog ikke turen alene, da en af hans venner fulgte med ham på hele turen - på cykel, for at sikre at Laszlo ikke kom til skade! Her kan man vel tale om lidt for meget fritid.

Angiveligt var Laszlo lidt nervøs for at fylde 60 år og brægede derfor op omkring, at han var stærk som en okse. Det skulle han nok ikke have gjort.

I følge Laszlo var de vanskeligste øjeblikke, når kærren skulle slæbes op af bjergene og ikke mindst at holde igen, når den 419 kg. tunge kærre havde tyngdekraften på sin side på vej ned af bjergene.

Vil du gennemføre noget lignende i ungarn, så er finder du lidt facts om landet her!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce