Connery

På burgerdate med Zienna Eve

Alle er inviteret med som tilskuere i vores seneste billedserie

Zienna er tilbage, smukkere og mere sulten end nogensinde. 

For noget tid siden spurgte vi, hvem I helst ville se i vores næste fotoserie - og efterspørslen for Zienna Eve var stor. Derfor inviterede vi Zienna med ud og spise, og det gik altså ret vildt for sig. 

I 2013 var der pludselig en bornholmsk stjerne, der trådte frem i lyset. Zienna Eve er en model, der allerede dengang havde en plan.

I løbet af et lille år havde hun fortryllet en god del af landets drengerøve, med hendes utrolige naturlige former, og en umiddelbar nede på jorden udstråling, både her på vores site, og gennem drengerøvsmagasinet m! De historiske billeder fra vores side er desværre gået i glemmebogen i forbindelse med en irriterende server, men Zienna er derimod aldrig gået i glemmebogen.

ANNONCE
På burgerdate med Zienna Eve

Siden da har modellen fra solskinsøen søgt udfordringer i andre lande med masser af solskin. Det har blandt andet bragt hende i front ved “lær at fotografere verdens smukkeste kvinder”-kurser ved Shoot the Centerfold - Et initiativ der blandt andet er båret af den tidligere Playboy-fotograf Jarmo Pohjaniemi. Hun har også været en af hovedmodellerne i den omtalte Hot Shots Calendar i 2015, hvor hun blandt andet kan ses håndtere nogle seriøse guns.

Umiddelbart efter vores skud på burgerbaren, tog hun videre til Las Vegas, for at arbejde på nye hemmelige projekter.

At it again... @battlefieldVegas is the place to be 🙌🏻 #battlefieldVegas #Minigun👌🏼

En video slået op af Zienna Eve Sonne (@zienna_eve) den

ANNONCE

Der er ikke noget at sige til at Zienna er eftertragtet til modeljobs. Hun har de meget eftertragtede 90-60-90 mål, og helt fra naturens side, vel at mærke.

Det der ligesom topper kransekagen, er at hun også er en pige der er totalt nede på jorden, hun kan ret godt lide at spille Playstation, og som du kan se, er hun så absolut ikke bange for en lækker omgang burgers. Not at all.

Hvis du er lige så vild med Zienna som os, kan du følge med i hendes karriere på Instagram: Zienna_eve

ANNONCE
Medvirkende:

Model: Zienna Eve Sonne

Fotograf: Christian Grüner

Særlig tak til: Flisen Bar & Burgers - måske Københavns bedste burgerjoint?

IdéMichael Pallisgaard 

Chefredaktør: Mikkel M. Vermeulen

@connerymag - På burgerdate med Zienna Eve @connerymag
Del

Seneste nyt

Annonce