Connery

Overwatch 2 har allerede ramt 25 millioner spillere

Efterfølgeren til det populære hold-shooter har fået en rygende start

Blizzard Entertainment har gennem de sidste par år bevæget sig på oprørte vande, og mellem virksomhedspolitiske skandaler og udskældte spillanceringer, er spiludgiveren langt fra den selvfølgelige succesfulde spilfabrik, som mange fans i en lang årrække satte deres totale tillid til. Men uanset hvad, kan Blizzard stadig trække spillere til - og deres seneste lancering Overwatch 2 understreger dette. 

Den længe ventede efterfølger til 2016-shooteren Overwatch udkom 4. oktober 2022 - og den lancering kan nu prale af, allerede i spillets første 10 dage, at have underholdt intet mindre end 25 millioner gamere verden over. 

Overwatch 2, der er en officiel efterfølger til Overwatch, er ellers ikke den sædvanlige 2'er. Spillets indhold har nemlig så meget til fælles med forgængeren, at det nærmest kan betragtes som en software version 2.0-udgave, fremfor et solidt to-tal. 

Der er flere større ændringer i forhold til det oprindelige Overwatch, men Overwatch 2 ændrer fundamentalt på onlinespillets holdstruktur, der skaber en ret markant anderledes spillestil i forhold til tidligere typer - og så er der selvfølgelig også den vigtigte pointe i de mange nye spillere: Overwatch 2 bygger på en Free-to-play model, i modsætning til forgængeren, og altså er barrieren for at give sig i kast med spillet væsentligt lavere end tidligere. 

Har du prøvet Overwatch 2? 

ANNONCE
Overwatch 2 - Trailer
Del

Seneste nyt