Connery

Overrask kæresten og få pluspoints på kontoen

Det er ikke os alle, der lige får vist vores mest romantiske side i løbet af den travle hverdag – men det kan godt betale sig at stramme sig an en gang i mellem.

Det er ikke os alle, der lige får vist vores mest romantiske side i løbet af den travle hverdag – men det kan godt betale sig at stramme sig an en gang i mellem. Der er ingen tvivl om, at kæresten bliver overlykkelig, når du gør det, og det er samtidigt ingen hemmelig, at du også får noget ud af det selv. Lidt ekstra pluspoints på kontoen skader jo ikke.

Nogle gange kan det til gengæld være svært at finde ud af, hvordan man lige skal overraske kæresten, for at gøre hende glad. Vi har nogle forslag, som med sikkerhed vil glæde hende.  

Den sikre gave

Hvis du er på helt bar bund, kan man altid gå efter den sikre udvej – den materielle gave. Her er der en bred vifte er muligheder, alt efter hvad du ved – eller tror – at din kæreste går og mangler.

Det kan være alt fra en lækker kjole til en ny parfume eller et lækkert beauty produkt, hun længe har snakket om. Cremer, neglelakker og diverse hårprodukter er noget, de fleste altid kan bruge og hurtigt kan stå og mangle – du kan derfor næsten ikke gå galt i byen med sådan en gave.

Skal du være ekstra romantisk, kan et smykke også være oplagt at give for at komme med en lidt mere betydningsfuld og personlig gave.

Mulighederne er uendelige, og det er bare om at huske tilbage på, om hun tidligere har nævnt noget, som du kan give hende, ellers er det om at være lidt kreativ og opfindsom.
 

Tag på en romantisk getaway

Skal du være en rigtig charmør, kan du lave den helt dyre og arrangere en lille getaway – uden det rent faktisk behøver være så dyrt igen. Du kan eksempelvis arrangere en tur, hvor I spenderer en eller flere dage på en minicruise, som sejler fra flere forskellige steder i Danmark. Her kan I få lov til at være for jer selv, mens I kan nyde en masse kvalitetstid sammen – og samtidigt få en på opleveren!

Vil du i stedet hellere en tur til udlandet, kan det også arrangeres uden at sprænge budgettet. Ofte kan billige flybilletter til eksempelvis Prag eller Paris fås for få hundrede kroner, hvis man bare løbende holder øje med de gode tilbud. Samtidigt kan fine hoteller til et passende prisniveau sagtens bestilles oveni via hjemmesider som Trivago, der altid har rabatter på en masse hoteller. En skøn tur for få penge kan altså relativt nemt arrangeres.
 

Bring lidt adventure ind i forholdet

Det kan også være, at du i stedet har lyst til at udfordre jer en smule med en anderledes date, der helt sikkert også vil glæde hende på Valentinsdag.

Du kan i den forbindelse arrangere, at I eksempelvis skal prøve Urban High Roping i B&W Hallerne, hvor I får lov til at opleve Københavns sjoveste legeplads i mange meters højde. Det er fysisk og psykisk krævende, men kan hurtigt blive en oplevelse, I aldrig glemmer. Skal daten holdes på jorden, kan I i stedet prøve det såkaldte Mystery Room. Her skal I samarbejde og bruge jeres logiske sans til at løse gåder, der hjælper jer med at slippe ud af det rum, hvor I bliver låst inde i en time. Og bare rolig, er den ene time gået, og er I stadig ikke er sluppet fri, skal I nok blive lukket ud igen.


Forkælelse til krop og sjæl

Måske har kæresten længe gået med spændinger i kroppen og kunne godt trænge til en ordentlig omgang massage. Det er noget, næsten alle vil sætte pris på at få, og der findes masser af steder i Danmark, der tilbyder lækker massage. Føler du i stedet, du burde arrangere noget, I kan gøre i selskab med hinanden, kan parmassage også fås rigtig mange steder. Så kan I sammen føle jer helt afslappet bagefter og eventuelt afslutte dagen med en lækker hjemmelavet middag derhjemme.

En anden mulighed er at tage i kurbad og spa. Befinder man sig på Sjælland, er der eksempelvis både Frederiksberg Svømmehal, der har saunagus, eller Sofiebadet på Christianshavn, der blandt andet også kan tilbyde dampbad og hamam.

Presser pengepungen lidt ekstra i denne måned, eller føler du i stedet bare for at være lidt mere kropsnær, kan du også give hende en god omgang massage derhjemme, hvor du nemt kan få købt noget lækkert massageolie og nogle stearinlys. Så bliver Valentinsdag næsten ikke bedre.

Lige meget hvad din pengepung tillader, og hvad du ønsker at forkæle kæresten med, er der mange muligheder at vælge i mellem, så det er bare at finde dét, du føler for – så skal din kæreste med garanti nok blive glad.

Del