Connery

Overblik: Her er nyhederne fra Apples 2019 keynote

Nye iPhones, nyt Watch, ny iPad og nyt om de digitale tjenester

Tirsdag aften indtog Tim Cook nok engang scenen i Apples auditorium i Cupertino, Californien. 

Selvfølgelig var hovedfokus den længe ventede nye generation af iPhones, men der var også en del andre nyheder på tapetet. For at give dig et let overblik, har vi fremhævet de vigtigste af dem her. 

ANNONCE
iPhone 11 - Overblik: Her er nyhederne fra Apples 2019 keynote iPhone 11

Nye iPhones

Ikke bare en men hele tre nye iPhones blev annonceret under keynoten. 

Den nye basis-model hedder iPhone 11 - en smartphone der baseres på Apples nye og hamrende hurtige A13 Bionic chip, der både har performance og batterioptimering med sig. 

“iPhone 11 er den næste generation af iPhone, fyldt med fantastiske nye funktioner i et utroligt design, bl.a. nye kameraer med vidvinkel og ultravidvinkel, der giver helt fantastiske videoer og fotos, kraften og brugervenligheden ved iOS 13 og A13 Bionic – den hurtigste chip nogensinde i en smartphone, som hurtigt kan klare de opgaver, der betyder mest for folk hver dag,” sagde Phil Schiller, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing. “Med den tætte integration mellem hardware, software og tjenester giver fremskridtene i iPhone 11 endnu flere kunder en uovertruffen brugeroplevelse til en overkommelig pris. Vi er sikre på, at folk vil elske den.”

iPhone 11 er udstyret med 12 megapixel dobbeltkamera der ved hjælp af vidvinkel- og ultra vidvinkelkamera, gør det muligt at tage nye typer af fotos fra samme udgangspunkt. Der er også kommet en forbedret nightmode til lav belysning, monokrom-mode, og mere. Samtidig er videodelen god for 4K i 60 FPS, mens det nye 12 megapixel vidvinkelkamera, både kan tage portrætbilleder og vidvinkelfotos, mens det også fra fronten er leveringsdygtig i 4K video - og slowmotion. 

iPhone 11 er også IP68-certificeret, der betyder vandtæthed ned til 2 meters dybde i 30 minutter. 

iPhone 11 fås i seks nye farver og kan forudbestilles fra fredag den 13. september og i butikkerne fra fredag den 20. september til priser fra kun 6.299 kroner.

ANNONCE
iPhone 11 Pro - Overblik: Her er nyhederne fra Apples 2019 keynote iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

De to nye iPhones bliver de første smartphones til at bære 'Pro'-betegnelsen fra Apple. 

Telefonerne der betegnes som det ypperste i smartphones fra Apples side, er som iPhone 11 også baseret på A13 Bionic-chippen, men kommer blandt andet med et tripel-kamerasystem, nye OLED-skærme og et mere sofistikeret design med rammer i rustfrit stål og tre blærede farver - med specialbehandlet glas. 

Vi dykker mere ned i Apples nye iPhone kronjuvel her

ANNONCE
Apple TV+ - Overblik: Her er nyhederne fra Apples 2019 keynote Apple TV+

Apple TV+ overhaler Disneys streamingtjeneste indenom.

Apple har allerede annonceret, at de er på vej med deres egen streamingtjeneste, med et væld af eksklusive produktioner på vej. Det bliver blandt andet til Jennifer Anistons første serierolle siden FRIENDS, og en ny - og ret spændende postapokalyptisk serie med Jason Momoa i hovedrollen. 

Den interessante overhaling, som Apple lavede, var at annoncere, at tjeneste Apple TV+, allerede lanceres den 1. november i mere end 100 lande. Det betyder, at de kommer giganten Disney+ i forkøbet. Disney+ lanceres nemlig først den 12. november - og i væsentligt mere geografisk begrænset (Ikke Danmark i første omgang). 

De kunne også annoncere, at prisen på deres nye streamingtjeneste bliver 4.99 dollars - den danske pris bliver 39 kroner - om måneden for en familiepakke. Det er godt nok en skarp pris.

Som en sidste lille bonus, får alle, der køber et Apple device fra nu af og frem til lanceringen, et års gratis abonnement på tjenesten - not bad! 

ANNONCE
Apple Watch Series 5 - Overblik: Her er nyhederne fra Apples 2019 keynote Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Apple Watch der er verdens mest solgte armbåndsur - ikke bare smartwatch - men for ure generelt, har også fået en lettere opgradering. 

Det nye Apple Watch største salgspunkt kommer i form af et always-on Retina display. Urskiven vil altså aldrig gå ud. 

Nye lokalitetsfunktioner som et indbygget kompas og aktuel højde hjælper brugeren med bedre at kunne navigere i løbet af dagen, og funktionen internationalt nødopkald1 giver kunderne mulighed for at ringe op til alarmcentraler direkte fra Apple Watch i over 150 lande uden at have iPhone i nærheden. Apple Watch Series 5 fås i et større udvalg af materialer, herunder aluminium, rustfrit stål, keramik og som noget helt nyt i titanium. Sammen med watchOS 6 vil brugere kunne få styr på deres helbred og træning med nye funktioner som Menstruationscyklus-app, Støj-app og Aktivitetstrends.

”Vi har set, at Apple Watch har en meningsfuld indflydelse på vores kunders liv, og vi glæder os over at kunne levere endnu flere muligheder med Apple Watch Series 5 og watchOS 6,” siger Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer. ”Den problemfri integration af ny hardware og software giver en forbedret oplevelse, der gør det endnu nemmere at holde sig aktiv og forbundet med de personer og oplysninger, der betyder noget.”  

Fra i dag kan Apple Watch Series 5 (GPS) bestilles i 41 lande og områder, og Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) kan bestilles i 22 lande og områder. Begge modeller vil kunne købes i butikker fra fredag den 20. september.

Apple Watch Series 5 (GPS) fås fra 3.499 kroner, og Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) fås fra 4.299 kroner. 

ANNONCE
7. generation iPad - Overblik: Her er nyhederne fra Apples 2019 keynote 7. generation iPad

Ny iPad

Mens tablet-bølgen føles som om den er drevet en smule over - lever iPad stadig, og ikke helt ubemærket. Tablets er nok gået hen og blevet devices som folk (børn og bedsteforældre) bruger til underholdning, forældre bruger til opskrifter og pacificering - og som nogle studerende - med det rette tilbehør - kan bruge til noter og studiebrug. 

Den nye iPad med 10,2" Retina-skærm har næsten 3,5 millioner pixels og en bred synsvinkel, der gør den til et levende lærred til kreativ udfoldelse og perfekt til medrivende AR-oplevelser, der benytter sig af de forbedrede kameraer og avancerede sensorer. Med den powerfulde A10 Fusion-chip har den nye 7. generations iPad op til dobbelt så hurtig ydeevne i forhold til den bedst sælgende Windows PC4 for effektiv multitasking og flot gameplay i Apple Arcade. 

iPad, der er designet til at være ultra bærbar og holdbar, vejer ca. et halvt kg. For første gang har den et kabinet lavet af 100 procent genanvendt aluminium med den samme styrke, holdbarhed og smukke finish som aluminiummet i alle Apple-produkter.5 Det er nemt at holde forbindelsen på iPad med ultrahurtig trådløs ydeevne og understøttelse af Gigabit-class LTE-forbindelse – som leverer tre gange hurtigere6 mobilforbindelser.7 Med Touch ID er det nemt og sikkert at låse op for iPad med blot en finger og beskytte vigtige oplysninger.

Den nye 7. generations iPad kommer i sølv, space grey og guld i konfigurationer på 32 GB og 128 GB. iPad fås til en startpris på 2.999 kroner for Wi-Fi-modellen og 4.099 kroner for Wi-Fi + Cellular-modellen på apple.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce