Connery

Over 100 biler, 40 motorcykler og 12.000 modelbiler: Nyt oplevelsescenter åbner i Bagsværd

Haaning Collection åbner dørene i denne uge.

Familien Haaning har i mange år haft en vanvittig bilsamling - og i stedet for at lade disse skønheder stå gemt i en garage, har de nu været medvirkende til et nyt bil- og oplevelsescenter i Bagsværd.

Haaning Collection slår døree op d. 19. august i et storslået center, som byder på en samling af mere end 120 biler, 50 motorcykler og 12.000 modelbiler. 

Fordelt på 4000 m2 åbner det nye oplevelsescenter i Bagsværd med oplevelser for alle aldre. 

I de gamle lokaler, som tidligere husede Velux' beslagsfabrik er der sket en kæmpe renovering, så familien Haaning nu på torsdag kan slå dørene til en af Europas mest ambitiøse kulturoplevelser. 

Oplevelserne byder på over 135 års bilhistorie - alt fra den allerførste bil, Benz Patent-Motorwagen fra 1886 til eksotiske drømmebiler såsom Porsche og Lamborghini.

Oplevelsescenteret rummer bl.a. en biograf, lækker café, professionelle køresimulatorer magen til dem som man bruger i formel 1, en stor indhegnet legeplads og meget andet.

’Det har været vigtig for os at skabe en oplevelse, der inkluderer hele familien – også selvom man ikke nødvendigvis er bilnørd’ siger Nicholas Haaning og forsætter ’derfor har vi, udover udstillingen og de mange aktiviteter også en række spændende events i støbeskeen – bl.a. sæbekasseløb, minikoncerter, m.m.’

Bilsamlingen er startet af den i dag 79-årige Erik Haaning, der igennem årene har investeret overskuddet fra sine forskellige forretninger i sjove og unikke vintage biler, som indtil nu har haft til huse i Høng på Sjælland.

’Jeg har samlet på biler og køretøjer hele mit liv, og jeg er oprigtigt glad for, at mine børn deler min store passion! Det er skønt at se alt det arbejde, som de lægger I at skabe de bedste rammer for samlingen så tæt på København, så endnu flere gæster får mulighed for at opleve den i årene frem’ siger Erik Haaning. Passionen for biler har i den grad også forplantet sig til næste generation i familien, brødrene Michael og Nicholas Haaning, der har overtaget bilsamlingen.

’Vi elsker biler og derfor har det også været en fantastisk opgave, at udvikle så unik en oplevelse med udgangspunkt i de biler, som vores far har samlet igennem årene. Og vores gæster kan også glæde sig til en række nyindkøbte biler, som sammen med den oprindelige samling kommer til at vise 135 års bilhistorie på en ny og spændende måde’ siger Nicholas Haaning.

Hvis det lyder som noget for dig - så tjek Hanning Collection ud her.

ANNONCE
Haaning Collection

Åbningsdato:

19. august 2021

Adresse:

Haaning Collection

Smørmosevej 16

2880 Bagsværd

Del

Seneste nyt

Annonce