Connery

Osteria Dell'Angolo

Hvis du en dag finder på at tage til London, ikke for at se museer eller bygninger, men derimod for at få noget god mad. Så burde du tage til denne restauration, som er ejet af Angelo Varveri. Min gode kammerat og jeg tog af sted, for at opleve en bid af Italien.

5 ud af 6 stjerner
Osteria Dell'Angolo
Restauranten ligger i Westminster området og har en tydelig karismatisk stil allerede fra man træder ind ad døren. Det første der sker, er at samtlige tjenere hilser og smiler. Allerede her føler man sig som noget særligt og dufår hurtigt et menukort.

Allerede da vi havde bestilt, fik vi en stor brødkurv med friskbagte brødstænger og flutes og olivenolie man kunne dyppe brødet i. Jeg valgte en klassiker til forret, nemlig Bresaola med vilde svampe og parmesanost. Bresaola består af kalvekød, der er skåret i tynde stykker, marineret med olivenolie, bladselleri og citron. Der er mange måder at få det på, men denne version bragte mine tanker til Italien.

Inden vi fik vores hovedret, kom overtjeneren forbi med en lille ret, som kokken Massimiliano Vezzi havde kreeret. Det var en forret, som endnu ikke var kommet på menukortet. Det var råmarineret torsk i olivenolie, og citron med et strejf af sort peber og frisk oregano.
ANNONCE
Osteria Dell'Angolo
Hovedretten var en pasta med hvidløg, chili, hvidvin, ansjosfileter og brune bønner. Sammensætningen var virkelig god og jeg oplevede at samtlige ingredienser kunne smages. Selve konsistensen på pastaen var lidt for blød til mig, hvor jeg godt kunne tænke mig at der var en anelse bid i. Men helt igennem flot arrangement.

Desserten var vi spændte på. Vi valgte Tirasmisu’ som er en klassisk måde at slutte et pragtfuldt måltid af på. Jeg ved at der er mange der har haft dårlige erfaringer herhjemme, da Tiramisu´ ofte opleves som lagkagebunde med kakaopulver og flødeskum. Det er også en skændsel!

Den Tiramisu’ vi fik, var helt fortryllende. Ganske enkel perfekt. Flot præsentation med chokoladerør, små italienske overraskelser af kager og friske kirsebær.

Vurdering

Efter den aften på Osteriea Dell’Angolo, fandt vi ingen bedre restauranter i den uge vi var af sted.

Ganske enkelt en rejse værd, ikke nok med gode sammensætninger og flotte omgivelser, så var det høfligt og meget professionelt personale, som gjorde oplevelsen lidt bedre.

Rigtig gode sammensætninger og en hyggelig atmosfære i den autentiske lille reastaurant.

Hvis man vil have gode madoplevelser er London helt sikkert et kig værd!
ANNONCE
Osteria Dell'Angolo
- Hjemmeside

Adresse:

47 Marsham Street

Westminster SW1P 3DP

Del

Seneste nyt

Annonce