Connery

Oris Ocean Trilogy

Lækker urboks støtter forbedrede forhold for dyreliv og havmiljø

Urmærket Oris har lanceret tre nye ure, der indgår i Oris Ocean Trilogi. 

De tre limiterede ure, der er skabt for at sætte fokus på og støtte livet i verdenshavene repræsenterer tre forskellige ting. 

Købes de tre ure i sæt, kommer de i en boks, lavet af genrbugsplast fra havet.

Prisen for den nummererede Ocean Trilogy boks med de tre limiterede dykkerure vil være 73.700 kroner. Urene sælges også seperat

ANNONCE
Oris Ocean Trilogy

Oris Great Barrier Reef chronograf version III

Et 43,5 mm stål ur med gradueret blå urskive, og cirkulær datokrans med koralgul indikator. Lige som sine to forgængere har denne Great Barrier Reef version til opgave at bringe midler til det omkostningsfyldte men vigtige arbejde med at beskytte og delvist genoprette det unikke miljø omkring verdens største koralrev ved Australiens nordøst kyst.

Vandtæt til 300 meters dybde - produceres i 2000 styk. 

ANNONCE
Oris Ocean Trilogy

Oris Clean Ocean

en klassisk Time & Date udgave i 39,5 mm med drejekrans – Modellen er skabt til støtte for Pacific Garbage Screening - en non-profit organisation, som arbejder med at fremstille en flydende platform, som kan samle plastik affald op af havet fra helt ned til 30 meters dybde.  Hver Oris Clean Ocean model har sin egen unikke bagkasse dekoration fremstillet af komprimeret genbrugsplast.

Vandtæt til 300 meters dybde - produceres i 2000 styk.

ANNONCE
Oris Ocean Trilogy

Oris Blue Whale chronograf

Kronjuvelen i pakken. En værdig 45,5 mm med gradueret blå urskive, drejekrans samt tre subdials, som angiver løbende sekund, minut- og timer ifb med brug af stopursfunktionen. Blue Whale modellen er skabt til støtte for Whale & Dolphin Conservation organisationen, hvis mål det blandt andet er at stoppe hvalfangst og at genskabe et sundt verdenshav.

Vandtæt til 500 meters dybde - produceres i 200 styk.

ANNONCE

Gennem årene har Oris indgået partnerskaber med non-profit organisationer med direkte sigte på at forbedre forholdene for dyr og planter i havet:
Koralrevene er udsat for en alvorlig trussel. Forskningsrapporter viser, at en fjerdedel af koralrevets følsomme økosystem - som følge af blegning og skødesløs turisme - er så beskadiget at det ikke kan reddes. To tredjedel af de resterende rev er i fare, og der skal gøres noget radikalt for at stoppe udviklingen. Oris har allerede i en del år været aktiv i arbejdet med at genskabe det unikke havmiljø omkring det australske Great Barrier Reef.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce